Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadele eden Yeşil Çivril Belediyespor’da ligin bitimine üç hafta kala üç futbolcunun takımla ilişiği kesildi. Futbolcuların disiplinsiz davranışları nedeniyle takımdan uzaklaştırıldığı belirtildi.

Denizlispor 2. Lige Mağlubiyetle Veda Etti! Denizlispor 2. Lige Mağlubiyetle Veda Etti!

Yeşil Çivril Belediyespor, aldığı şok karar ile üç futbolcusu ile yollarını ayırdı. Ligin bitimine üç hafta alınan kararda futbolcuların bir daha Yeşil Beyazlı formayı giymelerinin mümkün olmadığı belirtildi.

Kulübün Sosyal Paylaşım sitesindeki sayfasından yapılan bilgilendirmede spor ve sporcuda ahlak ve faziletin önemine vurgu yapılarak “Kulübümüz oyuncularından Hüseyin Ertabak, Mustafa Tahran ve Burak Koçer, spor kulübümüzden sezon sonuna kadar olan tüm alacaklarını almış olmalarına rağmen M ustafaKemal Atatürk’ün sporcunun Zeki, Çevik ve AHLAKLI olanını severim sözüne layık! olmayacak şekilde kulübümüzün maçları bitmediği halde disiplinsiz davranışlar göstererek kulübümüzden ayrılmışlardır. Adı geçen oyuncuların kulübümüz çatısı altında tekrar yollarımız kesişmemek üzere sözleşmelerinin feshedildiğini Kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verildi.

Ae8B5173 9D0E 44Aa Be29 83D0090Bbedf

Editör: Haber Merkezi