Almanya’dan, aslen Denizli'nin Çameli ilçesi'nden olan Sönmez Tünay, Natalia’nın Denizli'nin Çivril ilçesi'nden olan babası Kenan Koç’u bulmak için yardım talebinde bulundu.

Sönmez Tünay; “Ben Denizli/Çameli ilçesinden olduğum için bir arkadaş aracılığı ile bana ulaştılar. Annesi Alman o dönemler Avusturya’ya gidiyor. Ama Almanya’ya kızı ile birlikte tek dönüyor. Kızı yıllardır babasını arıyormuş. Annesinin ismi Monika Moziad, babası en son 1993 yılına kadar Avusturya/ Viyana şehrinde gözüküyor. Kendisi son bilgilere göre Denizli/ Çivril ilçesinde kalıyormuş, adı Kenan Koç, 01.04.1966 doğumluymuş. Bize yardımcı olursanız çok seviniriz. Natalia Türkçe bilmiyor, iletişim kurmak isteyenler 491 517 213 37 71 nolu telefondan ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

Denizlide 32 Yillik Baba Hasreti Almanyada Yasayan Kadin Civrilli Babasini Ariyor1

32 Yıllık Hasret
 32 yıldır baba özlemi çeken Natalia, son 2 yıldır babasına çok ihtiyacı olduğunu belirtti.

CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI

Türkçe bilmeyen Natalia, sosyal medya hesabından babasını aradığını duyurarak babasına ulaşmaya çalışıyor. Natalia yaptığı paylaşımda; Lütfen paylaşın bana çok yardımcı oluyor! Merhaba sevgili facebook arkadaşlarım, bugün çok özel bir istekle halka açıyorum. Uzun zamandır bu adımı atmayı düşünüyorum çok kişinin haberi yok Ama şimdi sana ihtiyacım var.

Denizlide 32 Yillik Baba Hasreti Almanyada Yasayan Kadin Civrilli Babasini Ariyor2

İki yaşımdan beri maalesef görmediğim babamı arıyorum. (O zamanlar yolların ayrılmasının özel ve üzücü nedenleri vardı.) 32 yıldır özlediğim insanı 2 yıldır yoğun bir şekilde arıyorum.

Denizlide 32 Yillik Baba Hasreti Almanyada Yasayan Kadin Civrilli Babasini Ariyor3

Adı Kenan Koç, 01.04.1966 Denizli, Türkiye doğumlu. Bu şehirde hala bir aile olduğunu söylüyorlar.
1993'e kadar Viyana'da yaşadı, oradan tüm izleri kayboldu. Bu hafta rapor dairesi 1993 yılından beri Viyana'da rapor verilmediğini doğruladı.

Ben kendim şu anda televizyonda geziniyorum yolların bölündüğü yerlerde kendimi arıyorum.

Başka bir şey bilmiyoruz, bu yüzden bunun sosyal medya aracılığıyla yayınlanmasına izin veriyoruz. Umut en son ölür! Lütfen yardım edin ve paylaşın. Teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Denizlide 32 Yillik Baba Hasreti Almanyada Yasayan Kadin Civrilli Babasini Ariyor0