CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Özel Kalem Müdürü Vekil’nin silahlı saldırıya uğraması ile ilgili geçmiş olsun dileklerinde bulunarak saldırıyı kınadı.  Vekil Arpacı, “Adana Büyükşehir Belediyemiz'de yaşanan menfur saldırısını en ağır şekilde kınıyorum. Özel Kalem Yöneticisi Samet Güdük'e acil şifalar diliyor, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar nezdinde tüm belediye çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hangi bölümden olursa olsun her türlüsüne karşı tekrarlanıyor ve bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını diliyorum” şeklinde paylaşımda bulundu

Denizli Vekilleri O Saldırıyı Kınadı!

TBMM Başkan Vekili, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ise “Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e belediye binasında yapılan saldırıyı güçlü bir şekilde kınıyor, ameliyata alınan Samet Güdük'e geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum” dedi.

Denizli Vekilleri O Saldırıyı Kınadı!

3 Kurşun İsabet Etti 

Olay saat 12.30 sıralarında Adana Büyükşehir Belediyesi’nde meydana geldi. Belediye Halk Ekmek çalışanı M.G. isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edilen saldırıda M.G’nin tabancayla girdiği belediye binasında Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük’e ateş açtı. Güdük, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Yapılan ihbar üzerine belediyeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan ilk müdahalede Güdük’ün vücuduna üç kurşun isabet edildiği bildirildi. 

Denizli'de Kutudan Vespa Motor Çıktı! Denizli'de Kutudan Vespa Motor Çıktı!

Saldırı Alacak Verecek Yüzünden

Adana Valiliği, saldırıya uğrayan Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güldük’ün ameliyata alındığını, saldırganın ise teslim olduğunu belirterek, saldırının bir alacak verecek meselesi olduğunu açıkladı. Adana Valiliğinin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük, Adana Büyükşehir Belediyesi içerisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır bir şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınmıştır. Olayın alacak verecek meselesi yüzünden Adana-1980 doğumlu, Belediye Halk Ekmek çalışanı M.G. isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiş, şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte olay akabinde yakalanmıştır.”

Denizli Vekilleri O Saldırıyı Kınadı!

Editör: Haber Merkezi