1966 yılının Mayıs ayında kurulan, kurulduğu günden beri Denizli'nin gururu olan Denizlispor, tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Kurulduğu günden bu yana yalnızca en üst üç ligde mücadele eden ve daha aşağı düşmeyen Denizlispor, bugün yapmış olduğu İskenderunspor mücadelesini 3-0 kaybederek bir alt lige düşmeyi garantiledi. 

Tarihinden bu yana büyük başarılar elde eden Denizlispor, bu sene şu anki duruma göre TFF 2.Lig Kırmızı Grupta yalnızca 7 galibiyet alabildi. En son 2018-2019 yılında TFF 1. Lig şampiyonu olan Denizlispor, Süper Lige çıkmaya hak kazanmış ve bir sezon Süper Ligde mücadele etmişti.

Tarihine bakıldığında 2002-2003 sezonunda UEFA mücadelesi yaşamış bir takım olan Denizlispor'un bu hale gelmesi, taraftarlarının oldukça üzülmesine sebep oldu. 

Alex Geri Dönüyor! Alex Geri Dönüyor!

Denizlispor Adımları Atmaya Başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Denizlispor tarafından yapılan duyuruda, Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılacağı açıklanmıştı. Yapılacak olan toplantı 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek.

Editör: Atakan Göker