" Denizli Devlet Hastanesi'nde işler neden yürümüyor?" soruları artmış durumda. Muayene olabilmek için sabah erken saatlerde gelip sıra almaya çalışan vatandaşlar, düzenlenemeyen yoğunluktan muzdarip. Oluşan yoğunluktan dolayı muayene olabilmek için saatlerce hastanede bekleyen hastalar, çareyi internet platformları üzerinden şikayet dilekçeleri oluşturmakta buldu. 

Hastanede muayene olamadan evine döndüğünü söyleyen bir vatandaş, "sıra numarasıyla hareket etmiyorlar ki, kafalarına göre alıyorlar. Saatlerdir burada bekliyorum, işim gücüm var. Servergazi Devlet Hastanesi'nde hiç böyle bir durumla karşılaşmadım! Bu nedir böyle?" diyerek tepki gösterdi. 

Bir başka vatandaş ise "Denizli'nin şehir hastanesine çok acil şekilde ihtiyacı var, bu böyle olmaz. Bilgilendirme yapmaya bile eriniyorlar ya, çay kahve peşindeler!" dedi. 

Denizlili Astsubaylar Seçimini Yaptı Denizlili Astsubaylar Seçimini Yaptı

Denizli Şehir Hastanesi için adımlar 2020 yılında atılmıştı. 2021 yılında temeli atılan Denizli Şehir Hastanesi'nin Ağustos 2023'te bitmesi planlanıyordu. Ancak birkaç kez ihaleye verilen hastane hala yapım aşamasında. 

Editör: Haber Merkezi