İşgalci İsrail ile yapılan ticarete tepkiler dinmiyor. İsrail ile yapılan ticaretin son bulması için vatandaşlar öncesinde boykot çağrısında bulunmuş Denizli’de olduğu gibi Tüm Türkiye’de basın açıklamaları ve eylemler gerçekleştirilmişti. Dün İstiklal Caddesi’nde İsrail ile ticaretin kesilmesi için eyleme ise polis müdahale etmiş 43 kişi gözaltına alınırken 2 emniyet görevlisi açığa alınmıştı. Gerçekleşen olayla ilgili Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün’de açıklamada bulundu.

4Ce1Af5F F917 4093 Babd 209Ca7F7E7Ab

Türkiye’nin, binlerce kişiyi katlederek açlığa mahkûm eden İsrail ile ticareti kesmesi için İstanbul’da bir araya gelen ‘Filistin İçin Bin Genç’ grubu üyeleri dün gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili 2 emniyet görevlisinin açığa alındığını ve mülkiye müfettişi görevlendirildiğini duyurdu.

Özgür Özel’den Ali Rıza Ertemur Ziyareti! Özgür Özel’den Ali Rıza Ertemur Ziyareti!

“Gençler Umudumuzsunuz”

3Fabd0A5 De23 4447 8E97 3Ab928221Efd

Konuyla ilgili Denizli’den de tepki Saadet ve Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün’den geldi. Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün sosyal medyasından yaptığı açıklamada, “İsrail ile ticareti kesmeme ayıbından daha büyük hangi ayıbı işleriz demişler ve bir avuç vicdanlı gencin barışçıl protestosunu hedef almışlar. İktidarın Havuç Sopa metodunun işlemediği gençler umudumuzsunuz” ifadeleri yer aldı.

Editör: Aslıhan Kılıçellli