TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca bugün Marmara Kapalı Cezaevi'nde olan Hatay Milletvekili Can Atalay, Şehir Plancı Tayfun Kahraman, Avukat Selçuk Kozağaçlı ve Umut Kabaklı'yı ziyaret etti.  

Image

MHP'Lİ ÇETİNKAYA "ÇAVUŞOĞLU ÇİVRİL’İ CEZALANDIRIYOR" MHP'Lİ ÇETİNKAYA "ÇAVUŞOĞLU ÇİVRİL’İ CEZALANDIRIYOR"

TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca yaptığı paylaşımda, “Marmara Kapalı Cezaevi'nde Hatay Milletvekili Can Atalay, Şehir Plancı Tayfun Kahraman, Av. Selçuk Kozağaçlı ve Ümit Kabaklı'yı ziyaret ettim. Mücadeleye devam eden tüm dostlara sonsuz ve içten selamları var. Dışarıda, hukuksuzlukların gecikmeksizin bitmesi için bekleyen ailelerin taleplerini duyun” dedi.  

Image

1 Mayıs'ı Kutlamak Suç Mu?” 

TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “Marmara Kapalı Cezaevi'nde ziyaret ettiğim, 1Mayıs'ta en temel haklarını kullanarak Taksim'de gösteri yürüyüşe katılan öğrenci Umut Kabaklı ve tutuklu öğrenci aileleriyle yan yanayız. Tutuklama kararının derhal sonlanmasını isteyen, çocuklarımızla gurur duyuyoruz diyen ailelerin sözcüsüyüz. Bugün Marmara Kapalı Cezaevi'nde ziyaret ettiğim Umut Kabaklı, 46 gencimiz ile birlikte 1 Mayıs'ta anayasal hakkını kullandı diye şu anda demir parmaklıklar ardında... 2,5 haftadır içerde olan gençlerin derhal tutukluluğunun sona ermesi için aileleri sesimizi duyun diyor” 

Kaynak: Haber Merkezi