Sarayköy'deki Patlama Alanından Aktarıyoruz! Vekil Karaca Olay Yerinde! Sarayköy'deki Patlama Alanından Aktarıyoruz! Vekil Karaca Olay Yerinde!

Bakan Yerlikaya, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda; İl Emniyet Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen 'Kıskaç-5' Operasyonu ile ilgili bilgi verdi.

Yerlikaya'nın paylaşımına göre, FETÖ örgütüne mensup olduğu belirlenen, ByLock kullanıcısı olan ve aranma kararı bulunan şahıslara yönelik İzmir, Aydın ve Bursa'da düzenlenen operasyonlarda 20 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca, arama kararı bulunan FETÖ üyelerinin, yakalanmamak veya tutuklanmamak için Gaybubet evlerinde saklandıkları bilgisine ulaşıldı.

Denizli'den De Yakalanan Şüpheliler Var

Bu kapsamda Ankara ve Denizli'de gerçekleştirilen operasyonlarda da 7 şüpheli daha yakalandı. Böylece, Kıskaç-5 Operasyonları kapsamında 5 ilde toplamda 27 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda yapılan aramalarda ise birçok dijital materyale el konuldu.

Editör: Haber Merkezi