Yerel seçimlerin ardından bir değerlendirme yapan Çivril CHP ilçe Başkanı Bedri Ataş seçimden istedikleri sonuçla çıktıklarını söyledi. CHP örgütü olarak büyük bir azim ve kararlılıkla seçime girdiklerini belirten Ataş “seçime tüm örgütümüz büyük bir inançla hazırlandı. Yola çıkarken Çivril Derman Belediyeciliği ile tanışacak dedik ve dediğimizi yaptık” dedi. Ataş değerlendirmesinde aday belirleme sürecine de değinerek yaşananlarla ilgili bilgi verdi. 
İlçe kongresiyle başlayan yerel seçim çalışmalarını 31 Mart gecesi büyük bir başarı ile tamamladıklarını belirten CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş “CHP olarak 2024’te altı oklu CHP bayrağını Çivril belediyesine dikme sözü verdik. Derman belediyeciliği Çivril’e getirme sözü verdik. Kongremiz ile de verdiğimiz bu sözleri yerine getirmek için çalışmalara başladık. Adayımızın açıklanması gecikmeli de olsa biz bu gecikmeyi sahada daha çok çalışarak kapattık ve 31 Mart gecesi verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olduk. Seçim sürecinde çok çalıştık Çivril ve Denizli’de kazanılan zafer ve başarı bu çok çalışmanın neticesidir. Bu zafer genel seçimlerde CHP’nin kazanacağı zaferin ayak sesidir” dedi.

Semih Dere’nin aday gösterilme sürecinde ortaya atılan dedikodulara kulak tıkadıklarını belirten İlçe Başkanı Ataş “aday değişikliğinden sonra partimiz ve adayımız ile ilgili ortaya atılan dedikodulara kulak tıkadık ve sadece seçime odaklandık. Bizim gayemiz Çivril’de seçim kazanmaktı biz de buna odaklandık. Adayın değişmesi bir iki kişinin kararı ile olmadı. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin en köklü partisidir. Karar alırken bu sorumlulukla karar alır. Cumhuriyet Halk Partisi 7 kişinin imzası ile değil savaş meydanlarında Osmanlının küllerinden doğmuş Türkiye Cumhuriyetini  kuran Gazi Mustafa Kemal’in partisidir. Bizim için esas olan kişiler değil Cumhuriyet Halk Partisi’dir. 
Ben bu süreçte partisini terk etmeyen partisinin adayının yanında yer alan ve partisini destekleyen partisini şahıslardan önce tutan herkese teşekkür etmek istiyorum. Zaferde en büyük pay onlarındır” dedi. 
Ülkenin CHP ile yeniden bir kurtuluş savaşı vereceğine inandığını belirten İlçe Başkanı Bedri Ataş “yerel seçimlerde ülke genelinde kazanılan bu zafer ile Türkiye 22 yıllık kabustan kurtulacak. CHP, bu ülkeyi yıkılmış bir imparatorluğun küllerinden yeniden nasıl kurduysa yeniden ayağa kaldıracak” dedi. 

Bu Uygulama Sayesinde! Sorunlar Sizden, Çözüm Belediyeden olacak! Bu Uygulama Sayesinde! Sorunlar Sizden, Çözüm Belediyeden olacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Çivril Belediyesinin önümüzdeki dönem Çivril ve Denizli’ye büyük hizmetler yapacağını ifade eden CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş “Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Semih Dere CHP’nin iki genç ve azimli başkanı Denizli’nin ve Çivril’in hak ettiği değeri kazanması için gece gündüz çalışacak. Her şeyin daha güzel olacağı günler bizi bekliyor” dedi.

Editör: Kardelen Başol