31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala Denizli’de belediye başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adaylar seçim vaatlerini de seçmenler ile paylaşmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun seçim vaatleri arasında en dikkat çeken su faturasına yüzde 50 indirim sözü oldu. Denizli’nin bir rekora imza attığını vurgulayan Çavuşoğlu, Denizli’nin dünyanın en pahalı suyunu kullanan iller arasında yerini aldığını belirtti.

Krize Vurgunla Çanak Tutanlara Yetti Gari”

Vatandaşın isyanına kayıtsız kalmayan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu müjdeyi verdi. Çavuşoğlu; “Güzel memleketimde en temel insani hak olan suya erişim hakkına gasp ediliyor. Bu faturalara mahkum değiliz. Zaten mevcut iktidarın sürdürdüğü ekonomi politikaları sonucu yaşanan kriz ocağımızı söndürdü. Denizli’de de krize vurgunla çanak tutanlara ‘Yetti Gari’ diyoruz” şeklinde konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayından Su İndirimi Sözü “ Su Faturaları Yüzde 50 Düşecek

Vatandaş Su Faturalarını Göndererek ‘İmdat!’ Diyor

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun su faturası müjdesi vatandaştan da tam not aldı. Faturalara isyan eden Denizlililer, yüksek meblağlarda kesilen su faturalarını sosyal medya hesaplarından göndererek ‘Yetti Gari’ dedi. Çavuşoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Türkiye’de kalite yönünden sonlarda ancak fatura yönünden ilk sıralarda yer alan su sorunu hepimizin en büyük çilesi. Söz veriyorum, göreve geldiğimiz günden itibaren su faturalarını yüzde 50’ye düşüreceğiz. Ege Bölgesi’nin en düşük su fiyatı Denizli’de olacak! Bizler daha yaşanılır bir Denizli için yola çıktık. Hizmete susamış, yolsuzluğa, yandaşlığa dur diyen hemşerilerimiz de bizi bağrına bastı.”

Kızı Teröristler Tarafından Kaçırılan Denizlili Özgür Özel'e Dert Yandı! Kızı Teröristler Tarafından Kaçırılan Denizlili Özgür Özel'e Dert Yandı!

 

Editör: Hatice İçke