CHP’nin en genç Belediye Başkan aday adayı Semih Dere mahalle gezilerini ara vermeden sürdürüyor. Çivril’in tüm mahallelerine giden Dere, seçim sürecinde mahalle sakinleri ile tekrar bir araya gelmeyi hedeflediğini belirtti.

Aday Adaylığı başvurusundan sonra çalışmalarına başlayan ve aralıksız sürdüren Semih Dere, Karahacılı, Tokça, Özdemirci ve Seraserli mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Özdemirci mahallesinde pazaryeri ziyareti yapan Dere Tokça mahallesinde köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Yerel seçim süreci ve CHP’de yaşanan değişim ile ilgili vatandaşların merak ettiği konulara açıklık getiren Dere, sorulan soruları da samimiyetle yanıtladı.

Yerel seçimlerde CHP’nin başarılı olması için vatandaşlardan destek isteyen Semih Dere “hem ülkemiz hem Çivril Belediyesi yanlış ve kötü yönetiliyor. Sizlerin vereceği destekle bu kötü ve yanlış yönetime dur demek istiyoruz. Bizim hedefimiz ortak akılla Çivril için güzel işler yapmak” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli Başkanlarıyla Görüştü CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli Başkanlarıyla Görüştü

CHP Genel başkanın değişimiyle başlayan gençleşme ve değişim rüzgarının ülke genelinde kendini göstermeye başladığını belirten Dere “gençlere daha çok güvenin. Gelecek gençlerde. CHP olarak bunu başlatan ve başaran bir partiyiz. Yeni ve genç genel başkanımız ile yeni ve güçlü bir sayfa açtık. Çivril2de de değişim rüzgarını estirmek istiyoruz” dedi.

Mahalle gezilerinin ardından Çivril Pazaryerini ziyarete eden Semih Dere pazarcı esnafının sorun ve isteklerini dinledi. Dere alışveriş için pazaryerinde bulunan vatandaşlarla da sohbet ederek yerel seçimlerde CHP için destek istedi.

Değişim Rüzgârı ve Ortak Akılla Hareket edeceğiz

Editör: Haber Merkezi