Denizli’de kurulan ve dünyaya açılan AYSİAD çalışlarına tüm hızıyla devam ediyor. AYSİAD’ın önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi yetkilileri ile Antalya’da bir araya gelmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Çatlık, “AYSİAD’ın, çeşitli oda, meslek grupları ve sivil toplum örgütleri ile yapmış olduğu ortak projelerle ilgili çalışmalarının amaç ve hedeflerini belirlerken seçtiği yöntem ve uygulamaları takdir ile karşılanmaktadır. AYSİAD farkındalık üretmeyi kendisine görev bilmiştir. Bu görüş ve ilkelerimizle aynı kalıp ve tek düzeliğin dışına çıkarak arayışlarını sürdürmektedir. İşte bu amaç doğrultusunda ülkemize gelecek olan yatırımcıların endüstriyel gelişimimize katkıda bulunacağı, knov how, teknolojik yenilikler ve dijital dünya gelişimimize sebep olacağına ayrıca inanmaktadır” dedi.

Genç AYSİAD’a da değinen AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Catlık “alışmalarına Endüstriyel devrimin ardından dijital devrimde yenilikler ve gelişmeleri her kuşakta olduğu gibi genç kuşaklara da taşımayı görev bilerek üniversite- sanayi iş birliği çerçevesinde Genç AYSİAD ile üniversite gençliğinin gelişen dünya ile tanıştırmak adına öncülük yaptığımızın bilinmesini özellikle isteriz” ifadelerini kullandı.

Geleceği Şekillendirecek Olan Tüm Paydaşlarımıza Her Konuda Fırsat Ortamı Oluşturacağımızın Teminatıyız

Catlık “Her yıl gerçekleştirilen geleneksel AYSİAD istişare toplantısı 02-04 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya Kemer’de Fame Residence otelde olacaktır. T.C Cumhurbaşkanlığı yatırım ofisi yetkililerinin katılımlarıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir. Ülkemizde örnek il olma gururunu taşıyan ve birçok konuda öncülük eden sektörlerimizin, gelişerek ve planlı büyüyerek ülke ekonomisine katkıda bulunmak adına; planlama, örgütlenme, yapılanma ve markalaşma için global bakış açısını hedefine koyan AYSİAD’ımıza katkıda bulunan T.C. Cumhurbaşkanlığı yetkililerine teşekkür ederim. Denizli’mize hayırlı olsun” dedi.

Denizli’de İndirimi Vatandaşa Sorduk; Memnun Olan da Var İsyan Eden de.. Denizli’de İndirimi Vatandaşa Sorduk; Memnun Olan da Var İsyan Eden de..
Editör: Haber Merkezi