Mahalle ziyaretlerinde vatandaş ve seçmenlerden pozitif enerji ve geri dönüşler aldıklarını belirten Çorbacıoğlu; “İYİ Parti ve kadroları, seçmenin yüreğine dokunmaya devam ediyor. Gittiğimiz her yerde hem bizlere hem de projelere büyük bir ilgi ve sevgi var.” dedi. Söyleşisinde Çivril ile ilgili olarak hazırladığı projelerden bahseden İsmail Çorbacıoğlu Çivril’de üretim odaklı bir belediyecilik hedeflediklerini söyledi. Son 10 yılda Çivril’in Ak Partili Başkanlar tarafından yönetildiğine dikkat çeken Çorbacıoğlu; “AKP zihniyeti ile son 10 yılda Çivril’de yönetim değil satma ve talan siyaseti yapıldı. Biz bunlara dur demek ve ortadan kaldırmak için geliyoruz. Ziyaretlerimizde gördük ki seçmeni satan, Çivril’in değerlerini yok eden, sahip çıkmayan bir zihniyet istemiyor artık. İYİ Parti ile rant siyaseti bitecek, üretim siyaseti başlayacak.” dedi. 


“Hayvancılık ve Meyve Sebze Hali önceliğimiz”


Çivril’in tarım kenti olduğunu belirten İsmail Çorbacıoğlu; “Çivril olarak tarıma dayalı bir ekonomimiz var. İYİ parti olarak Çivril’in tarım ve hayvancılık konusunda önünü açmak ve gelişmesine olanak sağlamak için projeler hazırladık. Kırsal mahallelerimizde hayvancılık yapmak isteyen gençlerimize besihane konusunda destek vereceğiz. Besihanesi olan ya da evinde hayvancılık yapanlara da ölçekleri oranında destek vereceğiz. Meyve üretimi konusunda Türkiye’nin en büyük yetiştiricisi konumundaki ilçemize Yaş Sebze ve Meyve Hali yapacağız. Toptancı hali öncelikli hedefimiz. Üretene, üretmek isteyene destek olacağız. Son 15 yılda Türkiye’de çiftçinin milli gelirden aldığı pay %15’den %5’e düştü. Çivril Belediyesi olarak kendi bölgemizdeki çiftçilerimizin gelirine destek olacağız. Damlama sulama konusunda da projeler hazırladık. Sulama, Çivril çiftçisinin en büyük sorunu. Çiftçi ürünü suya en çok ihtiyaç olduğu zaman su bulamıyor. Buda hem rekolteyi hem de çiftçinin kazancına olumsuz yansıyor. Bunu ortadan kaldırmanın yolu damlama sulama ve su sorununa çözüm bulmak.” dedi.

Ismail Corbacioglu

1 Mayıs'ta Denizli'de Neler Konuşuldu? İşte İşçilerin Sesi! 1 Mayıs'ta Denizli'de Neler Konuşuldu? İşte İşçilerin Sesi!

İş Bekleyenler Değil Gönüllüler Yanımızda 


Mahalle ziyaretlerine giden siyasi parti ve Belediye başkanlarının bu ziyaretleri anlamsız bir şekilde şova dönüştürmeye başladığını belirten İsmail Çorbacıoğlu; “Partiler ve adaylar yanındaki kalabalık ve şatafat ile övünür oldu. Bu seçimde gittikleri yerde meşale yakanlar havai fişek atanlar peydah olmaya başladı. Daha başkan olmadan israfa şatafata bu kadar göz yummak ileride yapacağı israf ve şatafata da göstergedir. Bizler İYİ parti ailesi olarak bir mahalleye giderken bir şahsın evine gidiyor gibi gidiyoruz, eve nasıl edepli girilirse bizlerde mahalleri ev gibi görüyor ve öyle ziyaret ediyoruz. Yanımızda sadece bize inanan gönüllü dostlar ile meclis üyesi adayı arkadaşlarımız oluyor. Projelerimizi hedeflerimizi anlatıyor sorulan sorulara bildiğimiz kadarıyla cevap veriyor ve ayrılıyoruz. Siyasette seviye yükselmesi gerekirken bilinçli bir şekilde düşürülüyor.” dedi. 
 

Editör: Atakan Göker