23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Semih Dere ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan makamlarını çocuklara bıraktı. Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan bayram kutlamalarının ardından etkinlikler kapsamında Kaymakam Hasan Akbulut koltuğunu, 30 Ağustos Ortaokulu öğrencisi Ali Yavuz'a teslim etti. Törene katılan Ali Yavuz ve öğrenci arkadaşları ile yakından ilgilenen Kaymakam Hasan Akbulut, öğrencilerin bayramını kutladı.

Makamını Ali Yavuz’a Devretti

Kaymakam Akbulut, öğretmen ve öğrencilerinde hazır bulunduğu kabulde, 23 Nisan nedeniyle makamını Ali Yavuz’a devretti. Ali Yavuz, kısa bir süreliğine kaymakam koltuğunda oturmanın heyecanını yaşarken, Kaymakam Akbulut’a merak ettiği konuları sormaktan çekinmedi.

Çivril’de Koltukların Sahipleri Değişti

Yeni Başkan Çınar Çoban’a Çiçek Takdim Etti

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’de koltuğunu Rasime Kameroğlu, İlkokulu öğrencisi Çınar Çoban’a teslim etti. Devir teslim töreninde Başkan Dere, başkanlık koltuğuna oturan yeni Başkan Çınar Çoban’a çiçek takdim etti. Belediye Başkanı Çınar Çoban belediye personeli ve Semih Dere’den belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Semih Dere, Çınar Çoban ve arkadaşlarına hediye verdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Sahipleri Değişti 2

Furkan Akar’a Teslim Etti

Bayram kutlamaları kapsamından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan ise koltuğunu İsmail Özcan İlkokulu öğrencisi Furkan Akar’a teslim etti. Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna oturan Furkan Akar Çivril’de eğitim veren okullar ve öğretmenler hakkında bilgi aldı.

Çameli’ye Katkıyı Kadınlar Devraldı! Çameli’ye Katkıyı Kadınlar Devraldı!

Koltuğunu Furkan Akar’a teslim eden Ziya Kocakaplan, tüm çocukların ve Türk Milleti’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Çivril’de Koltukların Sahipleri Değişti 2

Editör: Durmuş Özke