Çivril Belediyesi Tren Yolu tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programı sonrası Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Semih Dere Çivril Huzurevini ziyaret etti.

Çivril’de Kaymakam Ve Belediye Başkanı Vatandaşlarla Bayramlaştı 5

Çivril’de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında çok sayıda vatandaş katıldı. Tren Yolu tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programına STK ve siyasi parti temsilcileri ile Çivrilli iş insanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Hasan Akbulut ile Belediye Başkanı Semih Dere bayramlaşma programına katılan muhtar ve vatandaşlarla sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Çivril’de Kaymakam Ve Belediye Başkanı Vatandaşlarla Bayramlaştı 3

Dünyadaki Gelişmeler Denizli’ye Sıçradı! Dünyadaki Gelişmeler Denizli’ye Sıçradı!

Bayramlaşma programına katılanların bayramlarını kutlayarak birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Kaymakam Akbulut, “Allah nice bayramlara barış ve huzur içerisinde ulaştırsın. Ramazan Bayramı’nın Çivril’imize, devletimize, milletimize ve tüm İslam alemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Çivril’de Kaymakam Ve Belediye Başkanı Vatandaşlarla Bayramlaştı 2

Çivril’de ki bayramlaşma programı Kaymakam Akbulut ile Belediye Başkanı Dere’nin Çivril Huzurevi ziyareti ile devam etti. Çivril Huzurevinde kalan misafirleri ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkanı huzurevi sakinleri ile sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Çivril’de Kaymakam Ve Belediye Başkanı Vatandaşlarla Bayramlaştı

Bayramlaşma programı Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Koçak Mahallesi ziyaretleri ile devam etti. Bayramlaşma programı dahilinde Koçak Mahallesini ziyaret eden Kaymakam Hasan Akbulut ve Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Çivril’de Kaymakam Ve Belediye Başkanı Vatandaşlarla Bayramlaştı 4

Editör: Durmuş Özke