Çivril İlçesi Yukarı Çapak Mahallesi eski muhtarları Şeref Demirhan, aile büyükleri ve annesi için mevlit okutarak hayır yemeği verdi. Yukarı Çapak Mahallesinde cami bahçesinde verilen yemeğe önceki dönem Çivril Belediye Başkanı, 112 Denizli Acil Ambulans Başhekimi Dr. Gürcan Güven, Sivaslı ilçesi Pınarbaşı Belde Belediye Başkanı Naci Akyürek, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli ve mahalle sakini ile civar köylerden misafirler katıldı.

CEVİZ AĞACINDAN DÜŞEN ADAM HAYATINI KAYBETTİ CEVİZ AĞACINDAN DÜŞEN ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Şeref Demirhan

Misafir ve davetliler ile yakından ilgilenen Hayır sahibi Şeref Demirhan, yemek ve mevlit vesilesi ile bir araya gelmek istediklerini belirterek “Nisan ayında vefat eden annem başta olmak üzere aile büyüklerimiz adına hayır yemeği vermek, mevlit okutmak, uzaktaki eş dost ve akrabalar ile bu vesile ile bir araya gelmek istedik. Davetimize katılan herkese teşekkür ederim Allah şehitlerimiz başta olmak üzere tüm vefat etmiş büyüklerimizin mekanını cennet eylesin” dedi.

Namaz öncesi başlayan mevlit, ikram edilen yemek ve kılınan Cuma Namazı ile sona ererken hayır sahibi Şeref Demirhan davetine katılanlara teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi