Cumhuriyet Kalk Partisi (CHP) Denizli’nin Çivril İlçesi Belediye Başkan adayı Kemal Aslan’ın seçim çalışmalarına destek veren CHP Kadın Kolları üyeleri, mahalle ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve önerileri dinliyor. CHP Çivril Kadın Kolları üyeleri ve gönüllü kadınlar, ziyaretlerde CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan’ın projelerini anlatıyor.  

CHP Çivril Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre ve Belediye meclis üyeleri Fatma Akkoyun, Nuran Şafak ve Kadın Kolları üyeleri, yerel seçim çalışmalarına başladı. Köy ve mahalleleri ziyaret eden CHP’li kadınlar ev ziyaretlerinde kadınlarla bir araya gelerek partileri ve adayları Kemal Aslan için destek istiyor.

CHP Denizli Milletvekillerinden Çivril Ziyareti! CHP Denizli Milletvekillerinden Çivril Ziyareti!

Çivril’de CHP'li Kadınlar Seçime Hazır

Çalışmalarda CHP’nin seçim stratejisi ve Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan’ın projelerini anlatan CHP’li kadınlar, CHP iktidarı ile Çivril Belediyesinin şeffaf ve adil bir yönetime kavuşacağını belirtip kadınların desteğini istedi. Çalışmalar hakkında bilgi veren CHP Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre, seçim çalışmalarında kendilerine evlerini açan ve misafirperverlik gösteren tüm vatandaşalara teşekkür ederek “Kadınlarımızla birlikte yerel seçimlere hazırız. CHP iktidarı gümbür gümbür geliyor. Kapılarını, evlerini ve gönüllerini bizlere açan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyoruz. Geçmişte bu partiye emek veren Parti büyüklerimizle birlikte alacağız bu seçimleri. Altı oklu bayrağımızı, partimize gönül vermiş emektar kadınlarımızın ellerinde daha yükseğe çıkaracağız. Kadın ve gençlerin umudu CHP’de” dedi.

Ziyaret ettikleri köy ve mahallelerde kadınlardan gördükleri ilgi ve alakanın sevindirici olduğunu da belirten kadın kolları Başkanı Gönül Emre “Çivril’e, partisine ve adayına sahip çıkan böylesine güçlü kadınları bir arada görmek bizleri sevindiriyor ve büyük gurur veriyor. Kadınların cesareti ve kararlılığı olduğu sürece seçim kaybedilmez, kazanılır. Aydınlık yarınlara güçlü kadınlar ile kavuşacağız” dedi.

KAYNAK: Haber Merkezi 

Editör: Haber Merkezi