Denizli’nin Çivril İlçesi’nde dün TEİAŞ tarafından ilçe genelinde 5 Mayıs Pazar günü saat 09.00 -14.00 arasında elektrik kesintisi olacağını bilgisi duyurulmuştu.

Bugün ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 5 Mayıs Pazar günü saat 09.00 -14.00 arasında tüm mahallelerde su kesintisi olacağı duyuruldu.

Deniz Gezmiş’in İdam Kararı Bu Kez Denizli’de Verildi! Deniz Gezmiş’in İdam Kararı Bu Kez Denizli’de Verildi!

Konuyla ilgili DESKİ’den yapılan açıklamada “Türkiye Cumhuriyeti Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede 05.05.2024 tarihine Pazar günü saat: 09:00 ile 14:00 arası TEİAŞ bakım çalışmaları nedeniyle Çivril Bölgesi tamamında yapılacak olan enerji kesintisi nedeniyle Çivril İlçesinde bulunan Mahallerin tamamı etkilenecektir. Yaşanacak olan kesintiden içmesuyu pompaları etkileneceği için mahallelerde 09:00 ile 19:00 saatleri arasında susuzluk yaşanabilir. Mahalle sakinlerinin kesintiden mağdur olmamaları için önlem almaları gerekmekte olup, çalışmanın erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecektir” denildi.

Editör: Haber Merkezi