“Çivril ve Ülkenin CHP’ye İhtiyacı Var”

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Semih Dere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahalle gezilerinde vatandaşlarla bir araya gelen Dere, eksik ve talepleri dinlerken sorunların çözümleri ile ilgili bilgiler veriyor. Çalışmaları kapsamında son olarak Karabedirler Mahallesi’ni ziyaret eden Semih Dere daha sonra sanayi esnafı ile bir araya geldi. Karabedirler Mahallesi’nde kahvede vatandaşları dinleyen Dere, CHP’nin yerel seçim politikaları ve Çivril’deki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Karabedirler Mahallesi’nde vatandaşların istek talep ve önerilerini dinleyen Dere, daha sonra Sanayi esnafı ile bir araya geldi. Kızılcasöğüt Sanayi Sitesi’nde bulunan işyerlerini ziyaret ederek işyeri sahiplerinin taleplerini dinledi.

“Çivril ve Ülkenin CHP’ye İhtiyacı Var”

Esnaf ve vatandaşlardan dile getirilen sorunların çözümünün CHP olduğunu belirten Dere, “Vereceğiniz destek ve oylarla çözülmesini istediğiniz tüm sorunların üstesinden birlikte geleceğiz” dedi. CHP’nin Türkiye’nin kurucu partisi olduğuna dikkat çeken Semih Dere, “100 yıl önce ülkemizi kuran bir partinin mensubu olarak siyaset yapmak en büyük gururum. Bugün geldiğimiz noktada ülkenin CHP’ye 100 yıl önceki gibi yeniden ihtiyacı var. Bu sorumlulukla yürümemiz gerek. Büyük sorunlar ve problemlerle karşı karşıyayız. Bu sorunları çözmek sizin elinizde, bizim elimizde. Sorunu oluşturan meydana getiren sebepleri gönderir bizlere de yetki verirseniz biz bu sorunları sizlerin desteği ile çözmeye talibiz” dedi.

“Çivril ve Ülkenin CHP’ye İhtiyacı Var”

Esnafların sanayi sitesi ve Çivril ile ilgili önerilerini dinleyen Dere, çalışmaları hakkında da bilgi vererek 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partisine destek istedi.

“Çivril ve Ülkenin CHP’ye İhtiyacı Var”

Seçim çalışmalarında sosyal paylaşım sitelerini de aktif kullanan Semih Dere, gezilerde gördüğü sorunlarla ilgili olarak hazırladığı videolarla Çivrillilere ulaşıyor. Çektiği videolar ile binlerce kişiye ulaşan Dere hazırladığı içeriklerde kongren olmuş sorunlar ve çözüm yılları ile ilgili bilgiler veriyor.

Pazar Günü Denizli’de Hava Durumu Nasıl Olacak? Pazar Günü Denizli’de Hava Durumu Nasıl Olacak?
“Çivril ve Ülkenin CHP’ye İhtiyacı Var”
Editör: Haber Merkezi