2021 yılında yapımına başlanan ve 2023 yılın son günlerinde tamamlanan Çivril Millet Bahçesi ilk misafirlerini ağırladı. Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde konaklayan yaşlıları Millet Bahçesi'nde ağırladı ve bahçe hakkında bilgi verdi.

Tam 70 Yıl Demir Akciğer Makinesiyle Yaşadı Nefesin Kıymetini Hatırlatacak Bir Yaşantı Tam 70 Yıl Demir Akciğer Makinesiyle Yaşadı Nefesin Kıymetini Hatırlatacak Bir Yaşantı
Çivril Millet Bahçesi İlk Misafirlerini Ağrıladı

Açılışına gün sayan Çivril Millet Bahçesi'nde yaşlıları ağırlamaktan büyük bir onur ve memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Niyazi Vural “Yaşlılar ve çocuklarımız gözbebeğimiz. Millet Bahçesinin ilk konuklarının, yaşlılarımızın olması ayrı bir gurur ve sevinç kaynağı. İlçemize kazandırdığımız ve bize göre Türkiye’nin en güzel Çivril Millet Bahçesi'nin ilk konukları huzurevimizde konaklayan büyüklerimiz oldu” dedi.
Çivril Millet Bahçesi'ni yaşlılar ile birlikte gezen Başkan Niyazi Vural, konukları ile yakından ilgilenerek Millet bahçesi ve yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Çivril Millet Bahçesi İlk Misafirlerini Ağrıladı

Millet Bahçesinin Çivril ve Denizli turizmine büyük katkı sağlayacağını belirten Başkan Vural “ Çivril Millet Bahçe'miz Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. Başka hiçbir Millet Bahçesi tarihi bir kentin olduğu saha içinde değil. Çivril’de kurulan Eumania Antik kenti sahasında yapılan Millet Bahçemiz doğa ve tarihi zenginlikleri bir arada barından bir alan. Tarih, doğa ve kültür bir arada. Ege bölgesinin en çok tercih edilen en çok ziyaret edilen millet bahçesi, Çivril Millet Bahçesi olacak” dedi.

Çivril Millet Bahçesi İlk Misafirlerini Ağrıladı

Millet bahçesini ziyaret eden Huzurevi sakinleri nezaketi ve düşüncesinden dolayı Başkan Niyazi Vural’a teşekkür ederek “Görev süresi boyunca her zaman yanımızda olan, bizleri unutmadığını her fırsatta gösteren başkan Niyazi Vural’a nezaket ve ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederiz. Yapımı tamamlanan Millet bahçesinin ilk misafirleri olmaktan burayı bizim ziyaretimiz ile hizmete açması bize verdiği önemin göstergesi. Gösterdiği saygı, özen ve ilgiden dolayı başkana teşekkür ederiz” dediler.
Program, çekilen hatıra fotoğrafının ardından çay eşliğinde yapılan sohbet ile sona erdi.

Çivril Millet Bahçesi İlk Misafirlerini Ağrıladı
Editör: Haber Merkezi