Denizli’nin Çivril İlçesi’nde, Kurban Bayramı öncesi yetiştirici ve vatandaşa büyük müjde. Kapalı olan Çivril Belediyesi Hayvan Pazarı, 12 Haziran Çarşamba günü hizmete girecek. 6 Mart 2024 tarihinde ilçenin Çıtak ve Kıralan mahallelerinde tespit edilen şap hastalığı nedeniyle süresiz olarak kapatılan Çivril Belediyesi Hayvan Pazarı, İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından açılmasına karar verildi. Yapılan toplantıda yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların kurbanlık ihtiyaçlarını sorunsuz karşılayabilmesi için bu kararın alındığı bildirildi.

MHP'Lİ ÇETİNKAYA "ÇAVUŞOĞLU ÇİVRİL’İ CEZALANDIRIYOR" MHP'Lİ ÇETİNKAYA "ÇAVUŞOĞLU ÇİVRİL’İ CEZALANDIRIYOR"

Sadece Küçükbaş Hayvan Alım Satımı Yapılacak

Üretici ve kurban ibadetinin yerine getirmek isteyen vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yapılan toplantıda Çivril Belediyesi Hayvan Pazarı, 12 Haziran 2024 Çarşamba gününden, Kurban Bayramının son günün olan 19 Haziran 2024 Çarşamba gününe kadar açılmasına karar verildi.

Kararda hayvan pazarında sadece küçükbaş hayvan alım satımının yapılacağı ve Şap hastalığı riski bulunan Kıralan ve Çıtak mahallelerinden pazara hayvan girişinin ve alım satımının yasak olduğu bildirildi.