Denizli’de Fener Alayı Yapılacak Mı? Denizli’de Fener Alayı Yapılacak Mı?

Denizli Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği, Başkan Nihat Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Hasan Akbulut’u ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında dernek yönetiminden bilgi alan Hasan Akbulut son günlerde yaşanan olumsuz durumların Çivril’de yaşanmaması ve hayvanların doğal yaşam alanlarında sorunsuz yaşaması için gerekli tedbirlerin alındığını ifade etti.

Ziyarette Kaymakam Akbulut’a dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Kaplan Çivril’de sokak hayvanları ile ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığına dikkat çekerek “Hem dernek hem de gönüllü hayvanseverler olarak Çivril’de yaşayan sokak hayvanlarını beslenme ve tedavileri mümkün olduğunca karşılanıyor. Dolayısıyla hayvanların tedirgin ya da huzursuz, saldırgan olmalarını gerektirecek olumsuz durumlar ortadan kaldırılmış oluyor. Amacımız her canlının diğerini rahatsız etmeden hayatını en iyi şekilde sürdürmesi. Bu anlamda Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği veterinerleri de büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor” dedi.


Ziyaretten dolayı dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Kaymakam Hasan Akbulut “Çivril’de, sokak hayvanlarının insanları, özellikle çocukları tedirgin etmeden yaşaması için gerekli tedbirler alınıyor. Belediye gerekli ve ihtiyaç görülen bölgelerde beslenme noktaları oluşturarak hayvanların yem ve beslenmeye ulaşımını kolaylaştırıyor. Dernek olarak yürüttüğünüz faaliyetlerden ve hayvanlara gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ederim. Önceliğimiz vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru. Ortak yaşam alanlarımızda bunu sağlamak için gerekli tedbirler alınıyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi