Denizli Çivril Gelecek Partisi binasında yapılan haftalık yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Zühtü Arslan " Yerel seçimlerde kendi adayımız ile seçime gireceğiz” dedi. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ramazan Çakan ile değerlendirme yapan İlçe Başkanı Arslan “yerel seçimlerde gelecek partisi ile Genel Merkezlerimizin aldığı karar doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Değerlendirmesinde meclis kürsüsünde konuşma yaparken fenalaşan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez için üzgün olduklarını belirten Zühtü Arslan “Mecliste yaptığı konuşma esnasında fenalaşan ve hastaneye kaldırılan sonrasında da hayatını kaybeden vekilimize Allah’tan rahmet ailesi, sevenleri ve partimize baş sağlığı diliyorum. Bizler için önemli olan Allah’ın rızası gayesini güderek millete hizmettir” dedi.

Babadağ Belediyesi Borcunu Açıkladı Babadağ Belediyesi Borcunu Açıkladı

Haftalık toplantıda yerel seçim süreci ile ilgili fikirlerin görüşüldüğünü sözlerine ekleyen Arslan “Bu haftaki yönetim kurulu toplantımızı Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ramazan Çakan beyin katılımı ile gerçekleştirdik. Saadet Partisi olarak şu an ki kararımız yerel seçimlere kendi adayımız ile girmek. Bu konuda Gelecek Partisi  de bize desteklerini açıkladı. Genel Merkezlerimizin aldığı kararlar doğrultusunda yerel seçimlerde birlikte hareket etmeye gayret göstereceğiz. Amacımız Çivril’de hakkaniyetli ve adil bir yönetim oluşmasına katkı sağlamak” dedi.

Editör: Haber Merkezi