Denizli Voleybol Bölgesel Amatör Lig'de yaptığı 3 maçı da kazanan Yeşil Çivril Belediye Spor Voleybol Erkek Takımı, Denizli'nin birincisi olarak Aydın'da yapılacak olan finallerde temsil hakkı ve ikinci lige yükselme fırsatı kazandı. 

Şehir ismi verdi: Deprem uzmanı 6.5 depreme hazır olun dedi Şehir ismi verdi: Deprem uzmanı 6.5 depreme hazır olun dedi

Takımın Tamamı Çivrilli

Takımın tamamı Çivrilli sporculardan oluştuğunu belirten ve Çivril'i turnuvada en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten takımın çalıştırıcısı Musa Yoldaş “Bir yıldır turnuvaya çok iyi hazırlandık. Tüm oyuncularımız Çivrilli olması başarımızda büyük rol oynadı. Oyuncularımız birbirini uzun süredir tanıyor ve oyun tarzlarını biliyorlar. Turnuvada oynadığımız üç maçı da kazanmak hem Çivril hem de Denizli adına gurur verici.  Aydın’da oynanacak finallerde Denizli’yi temsil etme hakkı kazandık. Bölgesel Amatör Lig’de kazandığımız bu başarı ile gelecek sezon Voleybol İkinci Lig'de mücadele etme hakkı kazandık. İnşallah, ulusal ligde Çivrilimiz'i en iyi şekilde temsil ederek ilçemizin adını duyuracağız” açıklaması yaptı.

Çivril Belediye Spor Voleybolda Üst Lige Çıktı1"Çivril'in Çocukları 2. Lig'de Parkenin Tozunu Atacak!"

Yeşil Çivril Belediye Spor Kulübü Voleybol Sorumlusu Yasin Göktaş’ta yaptığı değerlendirmede “Çivril daha önce farklı kategorilerde Türkiye Şampiyonu takımlar çıkarmış bir ilçe. Biz, bu başarıların devam etmesini istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Gelecek sezon Yeşil Çivril Belediye Spor Voleybol Takımı olarak ikinci ligde mücadele edeceğiz. Çivril’in çocukları ikinci ligde parkenin tozunu atacak” dedi.

Editör: Kardelen Başol