2014 2019 döneminde Büyükşehir Belediyesi ile koordineli ve uyumlu çalışma yaparak Denizli’nin Çivril İlçesi’ne hizmet ettiklerinin altını çizen AK Parti Belediye Başkan adayı Gürcan Güven “2014’te başlayan hizmet destanının devam etmesini istiyoruz. Hazırız, Kararlıyız” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Çivril ziyaretinin büyük önem taşıdığını belirten Güven “Osman başkanımız Çivril’imize her zaman ayrı bir itina ayrı bir sevgi göstermiştir. Bu ilgi ve sevgisi Çivril’e yapılan yatırım ve çalışmalarda kendini göstermiştir. Bugünde Çivril’de görev yapan mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek Çivril’in mahallelerinde yapılacak hizmet ve çalışmalar ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'ın teşrifleri ile İlçemizdeki Muhtarlarımızla bir araya geldik. Allah'ın izniyle hizmet destanlarımız artarak devam edecek. Sayın Başkanımıza Çivril'imize verdiği değer için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Çivril Osman Başkanı Çok Seviyor”

Osman Zolan’ın Çivril’de çok sevildiğini belirten AK Parti Çivril Belediye Başkan adayı Gürcan Güven “Denizli’mizin güler yüzlü ve çalışkan başkanı Osman Zolan Çivril’de çok seviliyor. Bu sevgi karşılıksız değil elbette. Çivril’de Osman başkanı çok seviyor. Bugün bu sevgiyi gördük ve yaşadık. Esnaf ziyareti ve pazaryeri programımızda Çivrilliler Osman Zolan’ı bağrına bastı. İnşallah bu sevgi 31 Martta sandığa yansıyacak ve AK parti sandıktan yine birinci parti olarak çıkacak” dedi.

Hizmet ve çalışmaların devam açısından Büyükşehir Belediyesinin desteğine vurgu yapan Gürcan Güven “Çivril’imiz için önümüzdeki dönem gerçekten büyük projeler hazırladık. Çivril’i baştan aşağıya yeni bir ilçe yapacak bu projelerin başlaması ve tamamlanması için Denizli büyükşehir Belediyemizin desteği çok önemli. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çakışan bir Çivril belediyesi geleceğin Çivril’ini inşa edecek” dedi.

“Yirmi Yıldır Tüm Ülkeyi Nakış Nakış Hizmetlerle İşleyerek İspat Ettik”

Gerçek Belediyeciliğin AK parti ile yapıldığını belirten AK parti Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven “Türkiye’de gerçek Belediyecilik AK parti ile yapılır. Bunu yirmi yıldır tüm ülkeyi nakış nakış hizmetlerle işleyerek ispat ettik. 31 Marttan sonra Çivril’de aynı hizmet destanlarına devam edecek” dedi.

Gürcan Güven sözlerini 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakına destek isteyerek bitirirken “2014’ten 2019’a kadar 5 yıllık geçen süre zarfında Osman Başkanımla yaptıklarımız ortada. Bu süreçte en büyük desteği Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’dan aldık, bizi hiçbir zaman kırmadı, her zaman yanımızda oldu. Osman başkanımız Denizli’de ne varsa Çivril’de de olacak düsturu ile yola çıktı. Çivril’e yapılan hizmetlerin büyük bir bölümü 2014 – 2019 yıllarında yapılmış ve Çivrillilerin hizmetine sunulmuştur. Bu hizmetlerin devamı için sizlerin desteğini bir kez daha istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Denizli Esnafının Başı Faiz Oranları ile Dertte “Esnafın Cenazesi Kaldırılıyor” Denizli Esnafının Başı Faiz Oranları ile Dertte “Esnafın Cenazesi Kaldırılıyor”

Güven, “Osman Zolan Başkanımız Denizli’de ne varsa ilçelerimizde ve mahallelerimizde o olacak düsturuyla hizmet kervanı ile yola çıktı. Bugün buna Bekilli’de muhteşem tesislerle tanık oluyoruz Allah’a şükür. Ancak bunlar daha başlangıç” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi