“Seçimler CHP’nin Zaferi İle Sonuçlanacak”

Haydan mahallesinde geniş katılımlı bir kahvehane buluşması yapan CHP Belediye Başkan Aday Adayı Semih Dere, mahalle sakinleri ile siyasi gündem ve yerel seçimler üzerine sohbet etti. Yerel seçimlerin CHP’nin zaferi ile sonuçlanacağına inandığını belirten Semih Dere Haydanlılardan yerel seçimlerde CHP’ye destek olmalarını istedi. Yerel seçimlerde CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olmasında CHP tabanı ve Çivrillilerden gelen taleplerin olduğunu belirten Dere, “ Çivril sosyal demokrat bir yönetim ve derman belediyeciliği istiyor. Bunu gittiğimiz her yerde açıkça görüyoruz. Yola çıkarken Çivril’in destek ve sevgisini arkamıza aldık. Bu sevgi ve destek ile 31 Martta Çivril’e derman belediyeciliğini getireceğiz” dedi.

Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Semih Dere Haydanlılarla Buluştu

"Güzel Bir Gelecek İçin Herkes 31 Mart’ta Sandıklara Gitmeli"

Semih Dere, Haydan’da yaptığı konuşmada kendisini yalnız bırakmayan mahalle sakinlerine teşekkür ederek, “Öncelikle bugünkü çağrımıza duyarsız kalmayarak geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.  Hepinizi, şahsım, ekip ve yol arkadaşlarım adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hoş geldiniz. Bildiğiniz gibi 31 Mart 2024 tarihinde tüm ülkede yerel seçimler yaşanacak. Bu yerel seçimler Çivril ve ülkemiz adına çok önemli, bu önemden dolayı Çivril’i seven ülkesini seven herkesin sandığa giderken önce ülkesini sonra yaşadığı kenti düşünmesini istiyorum. Güzel bir gelecek için 31 Martta sandıklara gitmeli Türkiye ve Çivril’e derman olacak CHP’ye oy vermeliyiz” dedi.

“Büyük Bir Sorumluluk Altına Giriyoruz”

CHP’nin her zaman olduğu gibi Türkiye’nin geleceği adına büyük bir sorumluluk altına girdiğini belirten Dere, “CHP her zaman ülkenin ve milletin kurtarıcısı olmuştur. Belediyeciliğin ne kadar ciddi bir iş olduğunun bilincindeyiz. Bu görev bize verildiğinde, omuzlarımıza nasıl bir yük bindireceğinin farkındayız. Bu bilinçle yola çıktık, bu bilinçle hareket ediyoruz ve sizin karşınıza da bu bilinçle geldik. Önümüzdeki dönemde Çivril’de yeni bir belediyecilik anlayışı hakim olacak. Bu yeni belediyecilik anlayışı sizlerin desteği ile Çivril’de derman belediyeciliğin ateşini yakacak” açıklamasında bulundu.

Eski Denizli Milletvekili İçin TBMM’de Tören Düzenlendi Eski Denizli Milletvekili İçin TBMM’de Tören Düzenlendi

Konuşmaların ardından vatandaşların sorularını cevaplayan Semih Dere ülke gündemine dair merak edilen konular ile CHP’nin yerel seçim stratejileri ve çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Semih Dere Haydanlılarla Buluştu
Editör: Haber Merkezi