CHP Ege Bölgesi İl Başkanları İzmir'de bir araya geldi. Toplantı İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ev sahipliğindeki gerçekleştirilirken Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan ve CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum katılım gösterdi.  

İktidar Çok Yakındır” 

Gerçekleşen toplantıda CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Ülkemizi içinden çıkılmaz bir ekonomik krize, belediyelerimizi şatafata ve yandaşlara aktardıkları kaynaklarla borç batağına sürükleyen AKP iktidarının, halkımıza yaşattığı bu yokluk ve yoksulluk düzenine önce yerel yönetimlerimizle, çok yakında da genel iktidarı kazanarak son vereceğiz. 

Bu yolda, özellikle Ege Bölgesinde hem belediyelerimiz hem de örgütlerimiz arasında büyük bir dayanışma sergilemeye kararlıyız. Ege insanının üretkenliğini, mücadele azmini, yardımlaşma geleneğini bizler bugünkü toplantımızla daha da büyüteceğiz.  Tüm Türkiye’deki CHP il başkanlarının tek derdi vardır… O da, dertsiz kedersiz huzur içinde bir Türkiye’dir. Bizlerin, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde, bu hedefe ulaşacağımıza olan inancı tamdır. Ege bölgesi il başkanları olarak, bugün kıpkırmızıya bürünen Ege haritasını, tüm Türkiye’de yaşayabilmek için bir aradayız.  Biliyoruz ki, hepimiz kendi il ve bölgelerimize sahip çıkarsak, belediyelerimizin hizmetleri ile birlikte halkın emanetine sahip çıkarsak, iktidar çok yakındır” dedi.  

İl Başkanı Yücel Güngör, ‘Çavuşoğlu’nda laf çok iş yok’ İl Başkanı Yücel Güngör, ‘Çavuşoğlu’nda laf çok iş yok’

“Egeye ve Türkiye’ye Sözümüz Olsun” 

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Ama her şeyden önce halkımızın beklediği yönetimi sergilememiz gerektiğinin farkındayız. Bizler bugün Ege İttifakının birer üyesi olarak, İzmir’den tüm memlekete şu mesajı veriyoruz… Çok çalıştık ve kazandık. Ama kazanmakla yetinmeyeceğiz. Asıl kazanan halkımız oluncaya, tüm bölge halkımızın gönlüne dokununcaya, dertlerine derman oluncaya ve aldığımız her oyun karşılığını hizmet olarak verinceye kadar durmayacağız. Daha çok çalışacağız, Ege Bölgesi ve Türkiye İttifakını çok daha büyüteceğiz. Egeye ve Türkiye’ye sözümüz olsun.” şeklinde açıklamalarda bulundu.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli