Denizli’nin Çivril İlçesi’nde 78 günlük seçim çalışmalarını 31 Mart pazar günü sonlandıracağını belirten Bağımsız Çivril Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, projelerinin seçmen nezdinde büyük ilgi gördüğünü söyledi. Bağımsız Aday Aslan, “Çivril sevdamız dedik. Sevdamızı güne, aya sığdıramadık. 10 Ocak’ta başlayan ve bugün itibariyle 78’inci gününe giren seçim çalışmalarımıza seçim günü saat 17’ye kadar devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  

“Seçimleri AKP Kazanmıyor, CHP Hediye Ediyor” 

Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan CHP’nin son yıllarda büyük hatalar yaptığını ve kazanabileceği seçimleri AK Parti’ye hediye ettiğini belirtti. Değerlendirmesinde partinin taban ve seçmenden uzaklaştığına dikkat çeken Bağımsız aday Kemal Aslan, “CHP’de sistematik olarak Atatürkçülere karşı uygulanan bir uzaklaştırma politikası var. Bunu bu yerel seçimlerde Çivril’de de açık seçik gördük, yaşadık. Ülkenin durumu ortadayken son 10 yılda girilen hiçbir seçimin kazanılamaması partinin içinde bulunduğu durumu da ortaya koyuyor. CHP ilkelerinden kuruluş çizgisinden, Atatürk fikirlerinde, seçmen ve vatandaştan uzaklaşmaya başladı” dedi. 

Genel politikalarda sergilenen hataların Milletvekilliği seçimlerinde alınan oylarda kendini gösterdiğini söyleyen Aslan “Genel seçimlerde CHP’nin aldığı oy ortada. Şimdi yerel seçimlere gidiyoruz, Çivril ve Denizli başta olmak üzere CHP birçok il ve ilçede başarısız olacak. Çünkü Parti’yi ele geçirenlerin derdi CHP’nin başarısı değil, onlar sadece kendi egolarını ve koltuklarını düşünüyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.  

Civril Bagimsiz Adayi Aslan Aslandan Kurban Olmaz.jpg1

“Yerel Seçim Kazanmak Değil Milletvekili Olmak İstiyorlar” 

Bir önceki seçimlerde CHP’nin Denizli’de beş ilçe belediyesini kazandığını belirten Çivril Bağımsız Adayı Aslan, “2019 seçimlerinde CHP Denizli’de beş ilçeyi kazandı. Bu seçimlerde bu beş ilçeden kaçı CHP’de kalacak göreceğiz. CHP bu seçimlerde yeni hiçbir belediye kazanamayacağı gibi elindeki belediyeleri de kaptıracak. Denizli Büyükşehir Belediyesini kazanmak gibi bir dertleri ve gayeleri zaten yok. Onlar sadece otobüsle gezme ve gelecek seçimlerde milletvekili sırlamasında yer almanın derdinde” dedi.  

Denizli'de Kutudan Vespa Motor Çıktı! Denizli'de Kutudan Vespa Motor Çıktı!

“Emek Hırsızlığı Yapanlara Çivril Oy Vermez” 

CHP’den aday olarak açıklandıktan sonra seçim çalışmalarına başladığını belirten Kemal Aslan, “10 Ocak’ta CHP İl merkezinde düzenlenen törende Çivril Belediye Başkan Adayı olarak açıklandım ve çalışmalarıma başladım. Babam başta olmak üzere eşim ve gerçek CHP’liler ile oluşturduğumuz çalışma ekipleri mahalle gezilerine başladı. 37 gün sahada onlarca araç onlarca CHP gerçek gönüllüsü ile çalıştık. Bu süreçte CHP İlçe yönetimi, ilçe başkanı ve şu an ki başkan adayı hiçbir zaman çalışmalarımıza katılmadı. Parti binasında düzenlediğimiz seçim koordinasyon toplantılarına katılmadı, fikir vermedi, görüş bildirmedi en sonunda da 37 gün sonra adaylığımı iptal ettirerek kendilerini aday olarak atattılar. Adaletin, hukukun, emeğin partisi CHP’de 37 günlük emeğim çalındı. Üç dönem CHP’den Belediye Başkanı olmuş babam Hakkı Aslan’ın emeği çalındı. CHP’ye gönül vermiş Atatürk’ün yolundan giden gerçek CHP’lilerin umutları emekleri çalındı. Biliyorum ve inanıyorum ki Çivril emek hırsızlarına oy vermez” şeklinde konuştu. 

Seçim çalışmaları sürecinde hem birebir hem de farklı yöntemlerle değerlendirme aldıklarını belirten Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, “Her gittiğimiz bölgede yüz yüze aldığımız sonuçlar var. Ayrıca farklı yöntem ve kanallardan edindiğimiz sonuçlar var. Çok iyi durumdayız beklediğimizin üzerinde bir oy alacağız, seçimler bize Aslan’dan kurban olmayacağını gösterecek” dedi.

Editör: Aslıhan Kılıçellli