Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, son dönemde ortaya atılan belediye borçlarıyla ilgili iddialara yanıt vermiş, karalama kampanyası yapıyorlar demişti. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a destek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Denizli CHP Milletvekili Şeref Arpacı’dan geldi.  

Chp Milletvekillerinden Seniz Dogana Tam Destek Iftiralar Yildiramaz2

Konuyla ilgili CHP TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu. Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “İftiralar ve karalamalar Şeniz Doğan Başkanı yıldırmaz. Kirli ve iftira dolu propagandanıza Merkezefendili hemşehrilerim 31 Mart günü cevabını sandıkta verecek” dedi. 

Chp Milletvekillerinden Seniz Dogana Tam Destek Iftiralar Yildiramaz

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a bir başka destek ise Denizli CHP Milletvekili Şeref Arpacı’dan geldi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın paylaşımını kendi sayfasında da paylaşarak üzerine, “Hep yaptıklarını yapıyor, iftirayla, yalanla insanımızı kandırabileceklerini sanıyorlar! Merkezefendi Belediye Başkanımız ve adayımız Şeniz Doğan gerçekleri bir bir anlatmış, buyurun izleyelim…” notu düştü.  

Chp Milletvekillerinden Seniz Dogana Tam Destek Iftiralar Yildiramaz1

“Bunlarda Yalana, Algıya Para Çok” 

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a ortaya atılan iddialarla ilgili ise, “ Son 3 gündür, ‘Merkezefendi Belediyesi’ni batırdılar’ diye dağlara taşlara, sosyal medyalara milyonlar harcıyorlar. Bunlarda yalana, algıya para çok tabi. Ama yine gerçekliğin duvarına fena tosladılar. İki gün önce, ‘600 milyon borcu var’ diye reklam verdiler. Dün aynı yerde, ‘850 milyon lira borç var’ dediler. O da yetmedi, yine dün akşam bir mitingde ‘borç milyarı bulmuş’ diye bağırdılar. Doğruda birleşemiyorsunuz hadi onu anladık da bari yalanlarınızda birleşin be kardeşim! İftira atarken bir toplanın, aranızda bir karara varın da koca koca insanlar, bu hallere düşmeyin milletin önünde” dedi. 

CHP Denizli İl Binası Önündeki O Kutuda Ne Var? CHP Denizli İl Binası Önündeki O Kutuda Ne Var?

Chp Milletvekillerinden Seniz Dogana Tam Destek Iftiralar Yildiramaz5

“Merkezefendi’yi Borçla Teslim Aldım” 

Belediyenin güncel borç durumu ile ilgili de detaylara yer veren Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan, Merkezefendi Belediyesini borçla devir aldığını belirterek, “Sürekli, Merkezefendi Belediyesini sıfır borçla devraldığımızı söylerler. Ancak bu gerçek değil! Ben Merkezefendi Belediyesini, 35 Milyon 825 Bin TL, yani o günkü kurla tam 6 milyon 401 bin dolar kredi borcuyla devraldım. Bugün itibariyle ödenmesi halinde 202 Milyon TL, yani günümüz kuruyla 6 Milyon 253 bin dolar kredi borcumuz var. Yani Devraldığımız borçtan 150 bin dolar daha az. Üstüne 5 yılda Merkezefendi’ye kazandırdığımız yüzlerce yeni hizmeti saymıyorum bile.  

Şurada kalmış seçime 3 gün. Yalansız, iftirasız, günahsız bir gün geçirin de seçimden sonra bu aziz milletin karşısına çıkacak yüzünüz olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Editör: Aslıhan Kılıçellli