CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, sözlerine “Denizli’nin tüm renkleri büyükşehir belediyesi ve 15 ilçesi ile birlikte CHP’nin zaferine şahitlik etti” diyerek başladı.

Denizli Milletvekili Karaca, “Gururumuz, şehrimizin dört bir yanında yankılanan umut dolu seslerle daha da güçleniyor. Denizli'nin geleceğine sahip çıkan, gençlerimizin, kadınlarımızın, çiftçilerimizin ve tüm emekçilerimizin sesi olan bu zafer, hepimizin zaferidir. Coşkumuzu, gururumuzu ve umudumuzu bir araya getiren bu an, bu büyük başarı, halkımızın bilgece kararıyla gerçekleşti, geleceğe dair beklentilerimizi yeniden şekillendirdi. Bugün de Denizli'nin yüreği, 31 Mart'ın ışığında umutla çarpmaya devam ediyor” ifadelerini kullanarak bu zaferin geleceğe yön vereceğini, toplumsal barışı ve kalkınmayı önceleyen bir yönetim anlayışının işareti olarak öne çıktığını belirtti.

Denizlili Sanatçı Farklı Bir Tarzda Sevenlerinin Karşısına Çıktı Denizlili Sanatçı Farklı Bir Tarzda Sevenlerinin Karşısına Çıktı

Chp Denizli Milletvekilinden Kirmizi Denizli Tesekkuru4“Bilgelik Dolu Karar”

Halkın sesine kulak vermenin, samimiyetin ve dayanışmanın sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu kazanımı elde ettiğinin altını çizen Karaca, kazandıkları bu zaferin birliğin, beraberliğin ve halkın gününün temsili olduğunu söyledi, “Ayrıca bu zafer, halkımızın bilgelik dolu kararının ve demokrasiye olan inancının bir göstergesidir. Bu tarihi zafer, Denizli'nin her köşesinde birlik, eşitlik ve adalet arayışının güçlü bir ifadesidir. Sadece kazanmış bir partinin zaferi değil, demokrasinin, katılımcılığın ve toplumsal dayanışmanın da zaferidir”

Kazandıkları bu zaferin kendilerine düşünmek, umut etmek ve bir arada çalışmakla neler başarılabileceğinin sınırı olmadığını gösterdiğini dile getiren CHP Denizli Milletvekili, “Vatandaşlarımızın sesine kulak veren, yüreğini ortaya koyan her bir CHP üyesinin emekleri sayesinde, bu yolculukta önemli bir dönemeç geride kaldı” dedi.

Chp Denizli Milletvekilinden Kirmizi Denizli Tesekkuru3

Her şey Denizli İçin

CHP’nin kazandığı bu başarının bugünü değil yarını da şekillendireceğini açıklarken, “Bu zafer, her birimize düşen görevin bitmediğini; demokrasiyi, eşitliği ve adaleti her gün yeniden savunmanın, korumanın ve bu değerler uğruna çalışmanın önemini hatırlatıyor. Bu zaferle birlikte, kucaklayıcı bir yönetim anlayışını benimseyerek, Denizli'mizi daha adil ve yaşanabilir bir kent yapma” sözünü de yineledi.

“Adalete, Demokrasiye, Sosyal Belediyeciliğe Susamış Tüm Hemşehrilerimize”

Hedeflerinin, herkesin sesini duyduğu, herkesin hak ettiği hizmeti alabildiği ve kimsenin geride bırakılmadığı bir Denizli yaratmak olduğunu açıklayan Milletvekili, “Denizli'nin güçlü yarınlarına doğru ilerlerken, bu zaferin verdiği coşku, gurur ve umudu kalbimizde taşıyarak, Denizli için el ele çalışmaya devam edeceğiz. Adalete, demokrasiye, sosyal belediyeciliğe susamış tüm hemşehrilerimize” seslenerek Denizli’yi kırmızıya boyadıkları için teşekkürlerini sundu.

Chp Denizli Milletvekilinden Kirmizi Denizli Tesekkuru2

Tavas’ı Unutmadı!

Seçim sonrası kutlamalar esnasında Tavas’ta çöken balkonda hayatını kaybeden İlçe Yönetici Mehmet Palaz’ı anmayı unutmayan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “Tavas ilçemizde kutlamalar sırasında balkon yıkılması nedeniyle kaybettiğimiz İlçe yöneticimiz Mehmet Palaz’ı rahmetle anıyor, Cumhuriyet Halk Partisi ailemize ve tüm sevenlerine sabırlar diliyor, yaralanan hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.  

Editör: Kardelen Başol