CHP Denizli Milletvekillerinden Çivril Ziyareti! CHP Denizli Milletvekillerinden Çivril Ziyareti!

Adaylık açıklamasından sonra saha çalışmalarına hız veren CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan STK ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Gittiği mahallelerde büyük ilgi ile karşılanan Aslan, proje ve Çivril ile ilgili çalışmaları hakkında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunuyor. Ortak akıl ve fikir birliği içinde bir siyaset ve yönetim düşüncesinde olduklarını belirten Aslan, “Tek taşla duvar olmadığı gibi tek akılla da proje olmaz. Onun için her fikre değer veriyoruz” şeklinde konuştu.

“Adil, Eşit Ve Sosyal Belediyecilik İle Kalkınan ve Gelişen Bir Çivril’in Sözünü Veriyorum”

Emircik, Kızılcayer, Karabedirler ve Koçak mahallesinde kahve buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, CHP genel Başkanı Özgür Özel ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yaptığı güreşmeler hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi. Aslan yaptığı bilgilendirmede CHP genel Başkanı Özgür Özel ile verimli bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i, Denizli Milletvekilimiz Sayın Şeref Arpacı ile birlikte makamında ziyaret ettik. Genel Başkanımızın takdiri ve olurlarıyla çıktığım yolda, Çivril’imizde sosyal demokrat belediyeciliğin hizmet anlayışı ile tüm hemşerilerimize nefes aldıran, eşit yaklaşan bir yönetim sergileyeceğimizin sözünü verdim. Bugün buradan tüm Çivrilli hemşerilerime bu sözümü yineliyor; adil, eşit ve sosyal belediyecilik ile kalkınan ve gelişen bir Çivril’in sözünü veriyorum. Her zaman ve her daim Çivrilli hemşerilerimin ulaştığı, sorunlarının giderildiği bir belediye başkanı olacağım. Sizlerin güveni ve desteğiyle Çivril'i daha da ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum. Hep beraber daha güzel bir Çivril’i el birliği ile inşa edeceğiz” ifadeleri kullandı.

CHP Çivril Adayı Kemal Aslan Partisinin Liderlerini Ziyaret Etti

“Asıl Olan Dürüstlük. Çalmadan, Çırpmadan, Kendi Cebini Gözetmeden Halk İçin Çalışmak”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile de yerel seçimler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Aslan, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ettik. Kendilerine Çivril’imizin selam ve sevgilerini ilettik. Sayın Başkanımız, halk için hak, hukuk, adalet kavramlarının ışığı altında yaptığı hizmetlerini mütevazi bir dille bizlere aktardı. Belediyecilik anlayışını prensiplere döken Sayın Başkanımız, halk ile yönetici arasında sağlam bir güven duygusunun oluşması gerektiğinin altını çizdi. Asıl olanın dürüstlük olduğunu; çalmadan, çırpmadan, kendi cebini gözetmeden halk için çalışmanın kutsallığından bahsetti. Aynı zihniyetle yoğrulan, yıllarını halkına hizmet etmekle geçiren babam Hakkı Aslan’ın çalışmalarını anlattım. Şahsımın da babam gibi halkına hizmet edeceğine inancının tam olduğunu söyleyerek bizleri onurlandırdı. Bugüne kadar herkese partiler üstü ve eşit yaklaşan Başkanımızın mücadelesini ve çalışmalarını kendimize örnek alarak çalışacak ve hemşerilerimize hizmet etmekten mutluluk duyacağız. Hep birlikte el ele Çivril’imizi güzel günlere taşıyacağız” dedi.

CHP Çivril Adayı Kemal Aslan Partisinin Liderlerini Ziyaret Etti

Mahallelerde büyük sevgi ve ilgi ile karşılanan Kemal Aslan ziyaretlerden sonra mahalle sakinleri ile fotoğraf çektirdi.

Editör: Haber Merkezi