Partisinin Kıralan Mahallesi’nde düzenlediği seçim programına katılan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu kahve toplantısında yaptığı konuşmada CHP belediyeciliğinde önceliğin tarım, üretim ve hayvancılık olacağını söyledi.

“Yem Fabrikası ve Entegre Süt Tesisi Kuracağız!”

Teravih namazının ardından mahalle meydanında Kıralanlılarla bir araya gelen CHP adayı Çavuşoğlu, Denizli ile ilgili birçok proje hazırladıklarını belirterek “Denizli baştan aşağıya yenilenecek. Tüm ilçeler için il merkezimiz için mahallelerimiz için projelerimiz hazır. CHP olarak gençlerin, kadınların, özellikle üretenlerin, esnafların, okuyanların, çiftçilerin ve üretenlerin yanında olacağız” dedi. Konuşmasında Kıralan Mahallesi’nde yaygın olarak yapılan hayvan besiciliği ile ilgili olarak vaatlerini açıklayan Bülent Nuri Çavuşoğlu “Kıralan Mahallemizde hayvan ve süt üreticiliği yaygın. Biz Denizli genelinde hayvancılık ve süt üretimi yapan çiftçi ve üreticilerimiz için yem fabrikası ve entegre süt tesisi kurarak üreticinin maliyetini düşürüp ürettiği ürünü değerinde alacağız” dedi.

“CHP Belediyeciliğinde Üreten Her Zaman Kazanacak!”

Çiftçilere ücretsiz fide, tohum, mazot ve gübre desteği sağlayacaklarını belirten Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Üretenden yana pozitif ayrımcılık yapacağız. Çiftçimiz için ücretsiz fide, tohum, mazot ve gübre desteği vereceğiz. Kırsal bölgelere gebe düve desteğimiz olacak yine kırsal bölgelerde faaliyet gösterecek ücretsiz mobil hayvan hastanemiz olacak. CHP belediyeciliğinde üreten her zaman kazanacak” dedi.

Cavusoglu Civrillilere Yetti Gari Dedi1

Kırsal kesimde yaşayan gençlerin düğün masraflarına destek olacaklarını belirten Çavuşoğlu “Özellikle kırsal bölgelerde yaşayan ve yuva kurmak isteyen gençlerimiz için maddi destek sağlayarak yuva kurmalarına destek olacağız. Aynı proje kapsamında yeni doğum yapan annelere altın hediyesi ve 2 – 5 yaş bebeklerimize ücretsiz süt dağıtımı, mama ve bez yardımı yapacağız” dedi.

“Yaşlılara Ücretsiz Ev Tamiratı!”

Yaşlılar ve yalnız yaşayanlar içinde projeleri olduğundan bahseden CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu “Yaşlılara ücretsiz ev tamiratı desteği vereceğiz. Ayrıca yalnız yaşayan kimsesi olmayan yaşlı bireylerimiz için yaşlı bakım evleri kuracak ve açacağız” dedi.

Denizlililer Yağmura Hazırlıksız Yakalandı Denizlililer Yağmura Hazırlıksız Yakalandı

Cavusoglu Civrillilere Yetti Gari Dedi

“Yetti Gari Değişim Şart!”

Konuşmasını 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Çivril Belediye Başknı Semih Dere ve kendisi için destek isteyerek tamamlayan Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Hep birlikte daha yaşanabilir bir Denizli için çalışalım. Yetti gari, değişim şart” diyerek tamamladı.

Bülent Nuri Çavuşoğlu’na Kıralan Mahalle ziyaretinde CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Semih Dere, parti yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.

Editör: Kardelen Başol