Bursa’da alacaklı oldukları kişileri yolda gören bir grup şüpheli, takip ettikleri bir grubun aracına kurşuna dizdi. Araçta bulunan iki kişi şans eseri yaralanmazken, otomobil kurşunlar sebebiyle delik deşik oldu. Polis, dehşet saçan 2 saldırganı yakalamak için araştırma başlattı.

Yılanın Ağzından Kurbağayı Aldılar, Gözleme Verdiler! Yılanın Ağzından Kurbağayı Aldılar, Gözleme Verdiler!

Bursa’da Husumetlilerine Kurşun Yağdırdılar 3

Olay, Bursa’nın Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Barış V. ve Azad V., 16 AHS 503 plakalı hafif ticarî araçla seyir halindeyken, aralarında husumetleri olan kişilerle karşılaştılar. Husumetlileri hemen ardından otomobillerine binip Barış V. ile Azad V.'nin peşine düştü. Barış V. ve Azad V.'yi takip eden saldırganlar, ara sokakta yakaladıkları hafif ticarî araca pompalı tüfek ve tabancayla kurşun yağdırdılar. Kurşunların hedefi olan araç delik deşik hale gelirken, araçtan kendilerini zor atan Barış V. ile Azad V. Yara almadan kurtuldu.

Bursa’da Husumetlilerine Kurşun Yağdırdılar 2

Silah sesleri üzerine vatandaşlar panik halde 112 ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis olayla ilgili araştırma başlattı.

Editör: Haber Merkezi