“BİR SÜRPRİZ YAP BE ABİM”

Denizlili iş adamı Yasin Cinkaya, FBR isimli teknesi ile balık tutmak için Didim'den denize açıldı. Bir süre kendisinden haber alınamayan Cinkaya için Sahil Güvenlik'ten yardım talebinde bulunuldu. Akbük açıklarında yapılan arama sonucunda Cinkaya'nın teknesi otomatik pilotta motor çalışır halde, kendi etrafında dönerken bulundu. Tekne ve etrafında yapılan aramalara rağmen iş adamı Cinkaya'ya ulaşılamadı. Cep telefonu ve özel eşyaları da teknede bulunan teknesi, Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlileri tarafından marinaya çekilerek inceleme yapıldı. Denizli’den ve havadan devam eden 15 saatlik aramalara rağmen, şuana kadar herhangi bir ize rastlanılamadığı belirtildi.

YAKIN DOSTU SOSYAL MEDYADAN SESLENDİ

Kaybolan iş adamı Yasin Cinkaya ile yakınlığı bilinen ünlü oyuncu ve sunucu Alp Kırşan, sosyal medya hesabından Cinkaya’ya seslendi. Kırşan paylaşımında, “Dün balığa çıkıp hala haber alamadığımız Yasin Cinkaya abim… teknesi bulundu ama boştu. Arama çalışmaları sürmekte. Didim Kuşadası arası Darboğaz mevkii. Yap bir sürpriz be abim, yap be abim” ifadelerine yer verdi.

GEÇTİĞİMİZ AY BİR ARAYA GELMİŞLERDİ

Alp Kırşan, kendisi gibi deniz tutkunu olan Yasin Cinkaya ile uzun süredir yakın dosttu. Sık sık görüşen ikili en son bir geçtiğimiz hafta program çekimleri için Kırşan’ın yolu Denizli’ye düşünce bir araya gelmişti.

Editör: Haber Merkezi