112 Acil Çağrı Merkezi, zor durumda kalındığı zaman aranan yerlerin başında geliyor. Genellikle zamanla yarışılması gereken bir olay için başvurulan çağrı merkezine, olayın yaşandığı yerin adresinin doğru verilmesi oldukça önem arz ediyor.

Bina Numaranizi Bilmek Hayatinizi Kurtarabilir2

“İnsanlarımızın Mutlaka Adreslerini Yazıp, Evde Bir Yere Koymaları Lazım”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Denizli 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Murat Varavir, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına, adres bilmenin ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. Konunun ciddiyetine açıklık getiren Varavir, “İnsanlarımızın mutlaka adreslerini yazıp, evde bir yere koymaları lazım. Herkes, adresini mutlaka biliyor lakin bizi aradığı zaman çok iyi bildiği adresini o panik anında söyleyemeyebiliyor. Evde buzdolabının üstü olur, portmantoda bir nokta olur, orada bir kağıt asılı olursa çok iyi olur.” dedi.

Denizlinin Acil Cagri Merkezi Iste Bunlarla Mesgul Ediliyor2

ÇİVRİL MÜFTÜSÜ ULU ÇINARLAR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR ÇİVRİL MÜFTÜSÜ ULU ÇINARLAR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bina Numarası Çok Önemli

Evde yaşanan bir vaka için olay yerine intikal edecek ekiplerin hızlı ve hatasız gelebilmesi için bina numarasını bilmenin önemli olduğunu vurgulayan Varavir, “Bina numarasının doğru bilinmesi çok önemli. Bizim arkadaşların önünde 3 tane ekran var. Adresi girdiği zaman, ekranda adresi nokta şeklinde gösterme özelliği var. Bina adresini verdiğiniz zaman, ekipler şaşırmadan ve hızlı şekilde gelir. Adresi doğru vermediğiniz takdirde ekipler sizi bulamayacaktır. O yüzden bina numaralarının, sokak ve cadde adlarının bilinmesi çok önemli.” ifadelerinde bulundu.

Bina Numaranizi Bilmek Hayatinizi Kurtarabilir1