Çivril Belediyesi bünyesinde çalışan işçiler sağlık kontrolünden geçti.

Çivril Belediyesi’nde görevli işçi, memur ve tam zamanlı sözleşmeli personel, iş güvenliği ve sağlığı kapsamında sağlık taramasından geçirildi.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Personelde ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesi ve mevcut sağlık problemlerinin de saptanmasının amaçlandığı uygulamayla, yaklaşık 200 kişiye tansiyon ölçümü, akciğer filmi, işitme testi yapıldı.Her yıl düzenli olarak yapılan taramada, Kum Ocağı şantiyesinde mobil sağlık aracı kurularak, personelin genel muayeneleri gerçekleştirildi. Sağlık taramasından çıkacak veriler personelin sağlık takibi dosyalarına işlenecek.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Belediye Başkanı Niyazi Vural, iş sağlığı hizmeti kapsamda belediyede hizmet üreten personelin sağlığını her şeyin üstünde tuttuklarını kaydederek “Daha güzel bir Çivril için var güçleriyle çalışan Belediye personelinin sağlığı bizim için çok önemli. Belediyemiz personeline, yapmış oldukları işe bağlı olarak gelişebilecek sağlık problemlerini önceden tespit etmek ve çalışanları bu risklerden korumak amacı ile sağlık taramasından geçiriyoruz. Amacımız eğitimli ve sağlıklı personelimizle halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek. Hizmet verimliliği sağlıktan geçer. Sağlıklı yaşam, sağlıklı hizmettir” dedi.

Gülbeyaz Seviş'in Spor Hayatı Sona Erdi, Antrenör Ve Teknik Direktör Beraat Etti! Gülbeyaz Seviş'in Spor Hayatı Sona Erdi, Antrenör Ve Teknik Direktör Beraat Etti!

Sağlık taramasına katılan belediye personeli, uygulamadan memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Niyazi Vural’a teşekkür etti.

Sağlık taramasında yaklaşık 200 personel sağlık kontrolünden geçirildi.

Editör: Haber Merkezi