Denizli'de Büyükşehir Belediyesi şirketi BELTAŞ tarafından işletilen 5 işletmede alkol servisi yapılmasına ilişkin önerge meclis toplantısında karara bağlanmış 5 işletmeden 3’ünde alkol servisi yapılmasına yönelik karar alınmıştı.  

Denizli Büyükşehir'in alkol kararı Denizli’de olduğu kadar Türkiye’de de ses getirdi. Kararın paylaşımının yapıldığı haber sitelerine vatandaşlar çok sayıda yorumda bulundu. Kimi vatandaşlar kararı makul ve yerinde karşılarken kimi vatandaşlarda karara tepki gösterdi.  

Vatandaşlar Sosyal Medyada Ne Dedi? 

Denizli'de Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı alkol kararına ilişkin bazı vatandaşlar eski Türkiye yorumunda bulunurken bazıları da kendi belediyelerini etiketleyerek aynı uygulamanın kendi illerinde de faaliyete geçmesini istedi.  

ÇİVRİLLİLER DİKKAT ZİRAİ DON GELİYOR ÇİVRİLLİLER DİKKAT ZİRAİ DON GELİYOR

3.

  

2.1.

Denizli Belediyesi’nin Alkollü Mekanları Nereler? 

Meclisten çıkan karara göre Denizli’de Mehmetçik Mahallesi Çamlık Bulvarı No:49 Pamukkale/DENİZLİ (Beyaz Kafe ve bahçesi), Kınıklı Mahallesi Mevlana Caddesi No:37 Pamukkale/DENİZLİ (Sosyal Tesis ve bahçesi), Gerzele Mahallesi Değirmenönü Caddesi No:77 Merkezefendi/DENİZLİ (Değirmen Kafe ve bahçesi) adresleri ‘içkili yer bölgesi’ tespit edildi. 

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli