Batman’da Ramazan bayramı öncesi açılışı yapılacak olan bir züccaciye mağazası işletmecisi, tanıtım maksadıyla Denizli’den Batman’a 2 deve ve 2 Midilli atı getirtti. Üzerleri reklam afişleri ile donatılan deve ve atlar, kent merkezindeki cadde ve sokaklarda gezdirilerek tanıtım görevi üstleniyor.

"Kendimi Arabistan'da Zannettim!"

Deve ve Midilli atını ilk defa gören vatandaşlar cep telefonları ile o anları kaydederken, bazı vatandaşlar ise öz çekim yaparak hatıra fotoğrafı çekti. Gördüğü deve kervanı karşısında şaşırdığını belirten vatandaşlardan Hasan Akdemir, bir anda kendisini Arabistan çöllerinde zannettiğini söyledi. Tanıtım yöntemini ilginç bulduğunu vurgulayan Akdemir, “İlginç bir tanıtım olmuş. Yani Batman’da deve görmek hakikaten ilginç. Kendimi bir anda Arabistan’da zannettim. Karşıma birden çıkınca şaşırdım. Ama güzel bir tanıtım olmuş. Batman’da yapılabilecek en ilginç tanıtım olmuş” ifadelerinde bulundu.

CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI

Batmanda Denizlili Develere Yogun Ilgi1

"Herkes Heyecanlanıyor"

Denizli’den geldiklerini belirten deve sahibi Raşit Durmaz ise karşılaştıkları yoğun ilgi karşısında şaşırdıklarını söyledi. Kentin neredeyse tüm caddelerinde tanıtım amacıyla deve kervanını dolaştırdıklarını aktaran Durmaz, "Herkese iyi Ramazanlar diliyorum. Tanıtım amacıyla Batman’a geldik. Reklam ve tanıtımın yanı sıra isteyenleri develere de bindiriyoruz. Denizli’den Batman’a geldik. Değişiklik oldu, meraklı çok, herkes deve görmediği için bir anda karşısında görünce heyecanlanıyor" dedi.

Editör: Haber Merkezi