31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde siyaset sahnesinde hareketli günler yaşanıyor. Gözler partilerin belirleneceği adaylara çevrilmişken; kulislerle konuşulan önemli isimlerden biri de Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım oldu. Başkan Yıldırım’ın Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olması bekleniyor.

Manşet 360’a konu ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, “İl başkanıyız ve il başkanlarının da aday olma gibi doğal bir hakkı var. Ama şu an kendi başıma adayım ya da aday değilim diyemiyorum. Bir ekibimiz, arkadaşlarımız var. Arkadaşlarımızla henüz böyle bir konuşma geçmedi. Ama arkadaşlarımızın gönlünden geçiyor. Bir siyasetçi olarak aday olmamız gereken yerler varsa aday oluruz.  Bu Büyükşehir olur, Pamukkale olur, Merkezefendi olur. Şu an bekleme sürecinin içindeyiz” dedi.

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın Oğlu Askerliğini Tamamladı CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın Oğlu Askerliğini Tamamladı
Editör: Haber Merkezi