Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Genel Kurul Toplantısını izleyici locasından dinleme fırsatı yakalayan BASİAD Yönetimi; TBMM Başkan Vekili ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Sayın Gülizar Biçer Karaca, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Denizli Milletvekilleri Sayın Şahin Tin, Sayın Nilgün Ök ve Sayın Cahit Özkan, CHP Denizli Milletvekili Sayın Şeref Arpacı, İyi Parti Denizli Milletvekili Sayın Yasin Öztürk ve Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sayın Sema Silkin Ün ile bir araya geldi. Görüşmelerde, BASİAD’ın çözümüne katkı sağlamayı hedeflediği Denizlili iş insanlarının temel sorunlarını ve bunlara yönelik çözüm önerilerini dile getiren Başkan Değirmenci, son dönem ihracatçı firmaların karşı karşıya kaldığı vize sorunlarının altını çizdi ve milletvekillerinin desteğini istedi. Ayrıca BASİAD’ın Babadağ ilçesinin geleceği için kendine mesele edindiği Babadağ Sanayi Sitesi’nin yapım sürecine dair önemli bir gelişme olarak; Sayın Vekil Şahin Tin’in TOKİ Başkanlığı irtibatları sayesinde 2024 yılında Sanayi Sitesinin tamamlanması yönünde sözler alındı.

Denizli'de Öğrencilere Yüzlerce Çöp Toplatıldı! Denizli'de Öğrencilere Yüzlerce Çöp Toplatıldı!
BASİAD Yönetim Kurulu Ankara'da

TBMM ziyaretlerinin ertesinde, BASİAD Yönetimi, Cumhuriyetin 100. Yılı anısına, çelenk sunma töreni ile ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. Başkan Değirmenci, Anıtkabir özel defterini imzalayıp, şunları kaydetti: “Büyük Atatürk! Babadağlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu olarak, eşsiz liderliğiniz ve derin vizyonunuz ile kurmuş olduğunuz Cumhuriyetimizin 100. Yılında manevi huzurunuzda olmanın onuru ve gururu içerisindeyiz. BASİAD olarak, akıl ve bilimi her daim rehber kabul edeceğimize, Türkiye Cumhuriyetimizi uygarlık, laiklik ve demokrasi ile geleceğe taşıyacağımıza ant içeriz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, kurucu değerlerine sahip çıkarak, sürdürebilir kalkınmayı hedefleyerek, yenilikçilik ilkesiyle yatırımlarımızı çoğaltacağımıza, yeni eserler kazandıracağımıza söz veriyoruz.
İnancımız tamdır ki; Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır! Ruhunuz şad olsun" dedi.

BASİAD Yönetim Kurulu Ankara'da

Anıtkabir ziyaretinin ertesinde BASİAD Yönetimi, ‘Turizm Yolunda Babadağ’ projesinin devamı niteliğinde; Babadağ ilçesinin turizm alanında etkinliğinin arttırılması ve tanıtımının desteklenmesi için görüş alışverişinde bulunmak adına Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda, Eğitim ve Araştırma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yrd. Sayın Pervin Oymak ev sahipliğinde bir görüşme gerçekleştirdi. Ana stratejiyi ve Kültür ve Turizm Bakanlığının uygun destek programlarını etraflıca ele alma imkanı bulan BASİAD Yönetimi, bu toplantının ardından Roketsan’ı ziyaret etti. Roketsan Genel Müdür Yardımcısı B. Murat Kurtuluş ile savunma sanayiiyle Denizli sanayisinin potansiyel iş birliği için fırsatların ve yol haritasının masaya yatırıldığı bir toplantı gerçekleştiren heyet, Ankara temaslarını Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği ziyareti ile tamamladı. Denizlim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Keysan ve kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerinin misafirperverliğiyle BASİAD’ın Ankara ile olan irtibatları ve birlikte yol alınabilecek faaliyet alanları üzerine sohbet edildi.

BASİAD Yönetim Kurulu Ankara'da
BASİAD Yönetim Kurulu Ankara'da
Editör: Haber Merkezi