Aziz Yıldırım kongre üyeleriyle bir araya geldiği görüşmede çarpıcı sözler kullandı. Ali Koç'un takıma söz verdiği hibeden bahseden Yıldırım;"Ali Koç, 100 milyon euro hibe edeceğim demişti, kaç para etti bilen var mı soruyorum? Yok. Her şey gizli, belki hiçbir şey hibe etmedi." ifadelerini kullandı. Kulübün Ali Koç tarafından açıklanan borcundan da bahseden Yıldırım; "Ali Koç, 12 milyar TL borç olduğunu söylüyor, ben 16-18 milyar TL borç görüyorum. Yani öyle 12'lerde falan değil." dedi.

STORE MAĞAZA AÇILIŞINI BAŞKANLAR YAPTI STORE MAĞAZA AÇILIŞINI BAŞKANLAR YAPTI

Aziz Yıldırım Takım İçin Ne Gerekiyorsa Yapacağını Söyledi

Fenerbahçe için elinden geleni yapacağını ifade eden Aziz Yıldırım; "Varsa çıksın kamuoyuna söylesin 'Ben şu kadar hibe ettim, bu kadar daha edeceğim, 150 milyon euro bulacağım' desin. 150 milyon euro hibe etmezse hukuki olarak ne gerekiyorsa yapacağım." dedi.

Yönetime Volkan Demirel Düşünülmüş

Volkan Demirel'i yönetim için düşünen Yıldırım; "Volkan Demirel'i yönetime almak istedik fakat teknik direktör olarak devam etmek istediğini söyledi. Oğuz Çetin'le de görüştük ama federasyonda devam etmeye karar verdi. Planladığımız organizasyonda Fenerbahçe'ye hizmet etmiş isimler olacak." ifadelerini kullandı.