TÜRKİYE’NİN UZAYDAKİ GARANTİSİ TÜRKSAT 6A TÜRKİYE’NİN UZAYDAKİ GARANTİSİ TÜRKSAT 6A

Tırın hafif ticari aracın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden aile üyelerinin oy kullanmak için memleketlerine gitmekte oldukları öğrenildi.

Aynı Aileden 4 Kişi Hayatını Kaybetti 2

Kaza, Çankırı’nın Çerkeş ilçesi D100 karayolu Karabük sınırında gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, yarın gerçekleşecek seçimlerde oy kullanmak için memleketleri Ordu’ya gittikleri öğrenilen aile üyelerinin bulunduğu 16 ADB 879 plakalı araç kaza yaptı. Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı sırada Çerkeş istikametinde seyir halinde olan yabancı uyruklu Y.D. idaresindeki tır, duramadı ve yol kenarındaki istinat duvarına çarpıp, hafif ticari aracın üzerine devrildi. Kazada polis memurları D.G. ve B.K. ile tır sürücüsü S.N., hafif ticari aracın içinde bulunan 55 yaşındaki Mehmet Adem, babası 77 yaşındaki Abdurrahman Adem, annesi 77 yaşındaki Tokezban Adem ve kız kardeşi 41 yaşındaki Yurdagül Dovan olay yerinde hayatını kaybetti.

Aynı Aileden 4 Kişi Hayatını Kaybetti 3

Aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti

Kazada Feci Şekilde Can Verdi 7689

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, itfaiye, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan polis memurları ve S.N. hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden aynı aileden 4 vatandaşın cenazeleri, morga kaldırıldı. Kazada demir yığınına düşen hafif ticari araç ile tır, çekici ve vinç yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Aynı Aileden 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.