Evlerde ya da işyerlerinde kullandığınız aydınlatma gereçlerinin kullanım fonksiyonları, odanızın ve hatta evinizin tüm havasını değiştirebiliyor. Doğru bir aydınlatma sistemi uyguladığınız takdirde odalarınızı ya da evinizin herhangi bir bölgesini olduğundan daha geniş ve ferah görünüyor.

BOŞA AKAN SU MERAYI VE OYUN PARKINI SULAR ALTINDA BIRAKTI BOŞA AKAN SU MERAYI VE OYUN PARKINI SULAR ALTINDA BIRAKTI

Ali Taytas

Önce Fiyat Sonra Alışveriş !

Denizli Kaleiçi’nde elektrik işleri ve avize satışı yapan esnaf Ali Taytaş birbirinden şık avize modelleri ve aydınlatma tüyoları ile ilgili bilgiler aktardı. Denizli halkının avizenin işlevinden çok önce fiyatına baktığına değinen Taytaş: “Denizli’de vatandaşlar avize almaya geldiğine öncelikli olarak fiyatlarını sorarlar. Fiyat bilgisi alıktan sonra hangi modelde ve işlevde avize ihtiyacı varsa ona göre avizelere yönelirler. Bu aslında kötü bir alışkanlık değil. Vatandaş alacağı ürün için önce bütçesini ayarlıyor sonra modele karar veriyor.” dedi.  

Ali Taytas1

Hem Şık Hem Ekonomik Avize İsteyenler İçin Çözüm, Led Avizeler

Ufak aydınlatma tüyoları sayesinde evlerin ve odaların olduğundan fazla ferah ve geniş gösterebileceğinizi biliyor musunuz? Evinizde kullandığınız aydınlatma gereçlerinin kullanım fonksiyonları, odanızın ve hatta evinizin tüm havasını değiştirebilir. Doğru bir aydınlatma sistemi uyguladığınız takdirde odalarınızı ya da evinizin herhangi bir bölgesini olduğundan daha geniş ve ferah gösterebilirsiniz. Ya da tam tersi yanlış ışık kullanımıyla kocaman odayı kendi büyüklüğünden daha küçük de gösterebilirsiniz. Bu tamamen doğru ışık ve doğru açı kullanımıyla ilgili diyen esnaf Ali Taytaş: “Avize ya da lamba konusunda yaptığınız yanlış seçimler odanızın havasını tamamen değiştirebilir. Bunun için doğru seçim yapmalısınız. Öncelikli olarak avizeyi hangi amaçla kullanacağınızı bilmelisiniz. Sadece dekor mu olacak yoksa aydınlatma amacı önemli mi olacak. Meşale son dönemlerde Denizli’de daha çok led avizeler tercih ediliyor. Çünkü bu avizeler hem şık hem daha ekonomik. Evlerinizde ya da kullanacağınız her hangi bir mekânda led avize satın alırsanız enerji tasarrufu da sağlamış olursunuz .” diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bullundu.