Denizli spor başkan yardımcısı Vural’ı makamında ziyaret etti

Umut Bebeğin Küçük Bedeni Daha Fazla Dayanamadı! Acılı Baba İsyan Etti Umut Bebeğin Küçük Bedeni Daha Fazla Dayanamadı! Acılı Baba İsyan Etti

Denizli Spor başkan yardımcısı Güray Özkan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı makamında ziyaret etti.

Denizli Spor Asbaşkanı Çivrilli Güray Özkan Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Güray Özkan’a yeni görevinde başarı dileyen başkan Niyazi Vural Denizlispor ’un yeni yönetim ve yeni anlayış ile yeniden Süper Lig’e çıkacağına inandığını belirtti. Başkan Vural “hemşerimiz Güray Özkan Denizlispor Başkan yardımcısı ve Futbol şube sorumlusu olmuştur. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Başkan Niyazi Vural’ı ziyaret den gurbetçi iş insanı Güray Özkan’da yeni oluşturulan yönetim ile Denizli Spor ’un eski başarı dolu günlerine en kısa sürede döneneceğini belirterek “Denizli spor Denizli’nin en büyük değeridir. Geçen sezon yaşadığımız talihsizliklerden en kısa sürede kurutulup yeniden hak ettiği yerde olacaktır” dedi.

Ziyarette Asbaşkan Güray Özkan Belediye Başkanı Niyazi Vural’a, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Yeşil Çivril Belediye Spor’a başarı dileği bulunan bir plaket hediye etti.

Editör: Haber Merkezi