İstanbulkart, bayram öncesi sürücülere yönelik büyük bir indirim kampanyası duyurdu. Tüm araç sahiplerine yönelik yüzde 50 otopark indirimi ile, İstanbul'daki araç sahipleri rahat bir nefes alacak. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen sürücülerin, İstanbulkart Mobil uygulamasına araç plakalarını eklemeleri ve açık izin vererek kampanya şartlarını kabul etmeleri gerekiyor. Fatih, Eyüpsultan, Güngören, Büyükçekmece, Çekmeköy, Kartal ve Bağcılar'da bulunan belirli otoparklarda geçerli olan indirim, sürücülerin bayramı daha keyifli geçirmesini sağlayacak.

Bayram öncesi İstanbul'daki araç sahiplerine sevindirici bir haber geldi. İstanbulkart, otopark ücretlerine yüzde 50 indirim yaparak milyonlarca araç sahibini sevindirecek bir kampanya duyurdu. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen İstanbulkart sahipleri, İstanbul Sepeti aracılığıyla başvuruda bulunabilecek.

Toplu taşımayı teşvik etmek ve şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılan bu kampanya ile araç park etme işlemi hem daha kolay hem de ekonomik hale getiriliyor.

İşte kampanyadan yararlanabileceğiniz otoparklar:

Fatih ilçesinde bulunan Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi PD Açık Otoparkı,
Eyüpsultan ilçesindeki Feshane PD Açık Otoparkı,
Güngören ilçesindeki Merter Metro PD Açık Otoparkı,
Büyükçekmece'de Metrobüs Durağı Yanı PD Zemin Altı Otoparkı,
Çekmeköy'deki Metro PD Zemin Altı Otoparkı,
Kartal ilçesindeki Soğanlık Metro PD Açık Otoparkı,
Bağcılar'da bulunan Kirazlı Metro Durağı PD Açık Otoparkı.

YARARLANMAK İÇİN BUNU YAPIN

EİB’de 1 sektör 2 milyar doları, 8 sektör 1 milyar doları aştı EİB’de 1 sektör 2 milyar doları, 8 sektör 1 milyar doları aştı

İstanbulkart Mobil uygulamasını indirip "Kişisel Bilgiler" bölümüne araç plakanızı ekleyin. Araç plakasını eklerken açık izin vererek kampanya şartlarını kabul etmeyi unutmayın. (Yetkilendirmeyi devre dışı bırakan kullanıcılar bu indirimden faydalanamayacaklar.) Otopark ücretini sadece İstanbulkart ile yapın. Toplu taşıma kullanımını yapan kişi ile plaka bilgisi ekleyen kişi aynı olmalıdır.

Otoparkta park ettiğiniz andan itibaren ödeme yapana kadar geçen süre 24 saati aşmaması gerekir. Bu şartlar sağladığı takdirde, toplu taşıma kullanımı park saatleri dışında da mümkündür.

İstanbulkart Mobil uygulamasını indirerek "Kişisel Bilgiler" bölümüne araç plakanızı eklediğinizde, açık izin vererek kampanya şartlarını kabul etmeyi unutmamalısınız. Yetkilendirmeyi devre dışı bırakan kullanıcılar bu indirimden faydalanamayacaktır.

İstanbulkart'ın güncellenmiş hali ve yeni marka kimliğiyle sunulan hizmetlere, 'www.istanbulkart.istanbul' adresindeki 'Online İşlemler' sekmesinden veya biletmatiklerden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ