İzmir'de annesi Fazile Ç.'yi (43) öldüren Barış Ç.(23), polise vermiş olduğu ifadede; annesinin içine cin girdiğini ve annesinin başına sehpa ile vurarak çıkardığını ifade etti.  

Olay dün akşam saatlerinde İzmir Bornova, Kemalpaşa Mahallesinde meydana geldi. Uyuşturucu madde kullandığı ve psikolojik rahatsızlıkları ileri sürülen Barış Ç.'nin çok sayıda suç kaydı olduğu da öğrenildi. 

Dün akşam saatlerinde yaşanan olayda başına defalarca sehpa ile vurulan Fazile Ç. kanlar içinde yere yığıldı. Annesini öldüren Barış Ç. olayın ardından babası Hasan Ç.'nin iş yerine giderek annesini öldürdüğünü söyledi. Oğlu ile beraber eve dönen baba Hasan Ç. olayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İbrahim Oktugan’ın Öldürülmesinden Sonra Yasal Hazırlıklar Hızlandırıldı! İbrahim Oktugan’ın Öldürülmesinden Sonra Yasal Hazırlıklar Hızlandırıldı!

Barış Ç. daha önce de yangın çıkarmış

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalede Fazile Ç.'nin hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay yerinde gözaltına alınan Barış Ç. ifadesinde, annesinin içine giren cini sehpa ile başına vurarak çıkardığını söyledi.

Barış Ç.'nin yaklaşık 6 ay önce de evde yangın çıkardığını fakat emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Annesini Vahşice Katletti
Annesini Vahşice Katletti

Editör: Haber Merkezi