31 Mart yerel seçimleri sonrası Çivril Belediye Başkanı seçilen Semih Dere, çalışmalarına hızlı başladı. Yeni Başkan Dere, bir yandan çalışmalarına devam ederken, bir yandan gelen tebrikleri kabul ediyor. Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediye başkanlarının buluşması olan Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı.

Gerçekleştirilen çalıştayın ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelen Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, Çivril için planladığı projeler hakkında Özel’den fikir aldığını belirtti. Özgür Özel’den fikir ve tavsiyeler alan Semih Dere yaptığı ziyaret hakkında ve Özgür Özel ile gerçekleştirdiği görüşme üzerine bir sosyal medya paylaşımına bulundu.

Denizli’de Eşi ve Benzeri Hiç Yaşanmadı! Bakın Belediye Binasına Ne Yazıldı! Denizli’de Eşi ve Benzeri Hiç Yaşanmadı! Bakın Belediye Binasına Ne Yazıldı!

Ankara ziyareti hakkında sosyal medya sitesi üzerinden paylaşım yapan Dere, “Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel ile Yerel Yönetimler Çalıştayı sonrasında bir araya gelip Çivrilimiz için planladığımız projeler hakkında kıymetli fikir ve tavsiyelerini aldık” dedi.

Emih Dere Özgür Özel

Editör: Durmuş Özke