Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. Galatasaray’a yönelik söylediği sözlerle dikkat çeken Koç, rakip taraftarlar tarafından tepki topladı. “Bu toplantının özenesi rakibimiz” cümlesiyle sözlerine başlayan Koç, “Rakibimiz son dönemde deli saçması söylemler içerisinde. Birazcık onlara ve ülkemize hatırlatmayı amaçlıyorum. Böyle bir basın toplantısı yaptığım için de üzgünüm. Sportif rekabeti düşürdükleri seviye, mezbaayı aratır seviyede. Yalanlarla kendi camialarını kışkırtıyorlar. Bizim camiamızı tahrik ederek, milyonları kışkırtarak suç işliyorlar. Buna müdahale edecek federasyon yok. Galatasaray’ın Türk futbolu için beka sorunu olduğunu anlatacağım. Hayali olarak değil.” dedi.

Fenerbahçe'de Şok Ayrılık O İsim Gidiyor Fenerbahçe'de Şok Ayrılık O İsim Gidiyor

Ali Koc Sert Konustu Galatasaraylilar Tepki Gosterdi1

“Tenhada Ayrı, Umumide Ayrı Davranırlar!”

Galatasaray’ın Türk futbolu için beka sorunu olduğunu ifade eden Koç, “Tenhada ayrı, umumide ayrı davranırlar. Kendilerine yapılmasını istemediklerini, başkalarına çekinmeden yaparlar. Hiç çekinmezler. Ortalığı karıştırıp, bundan da faydalanırlar. Sportif rekabette, transferlerde algı oluşturup, hak, hukuk ve vicdan tanımazlar. Kul hakkı yemekten çekinmezler. Hakemleri ve TFF’nin kurullarını baskı altında tutmak için hayali düşmanlar yaratırlar. Rakiplerini aşağılarla ve alay ederler. Son Beşiktaş-Galatasaray derbisinde gördüğünüz gibi. Bu kulübün Türk futbolunun bekası için ne büyük derecede tehdit ve sorun olduğunu anlatabileceğimi ümit ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Ali Koc Sert Konustu Galatasaraylilar Tepki Gosterdi1

“YABANCI HAKEM İSTEMEZLER!”

Son dönemde çokça tartışılan yabancı hakem konusuna da değinen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Yabancı hakem istemezler, Avrupa’da yabancı hakemlerin nasıl maç yönettiğini görüyorlar. Kendilerini, Avrupa’da yere atıyorlar ama onlar ‘Kalk’ diyor. Tabii istemezler.” açıklamasında bulundu.

Editör: Ali İhsan Sivrikaya