31 Mart Yerel Seçimleri için tüm partiler seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışması için Denizli’ye gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gerçekleştirdiği Çivril ziyaretinin ardından Delikliçinar Meydanındaki DEVA Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. 

Ali Babacan Önce Çivril’e Sonra Denizli’ye Geldi! 4

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın gerçekleştirdiği açılışa; DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, DEVA Partisi Manisa Milletvekili Selma Aliye Kavaf, DEVA Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Mirza, DEVA Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Gazeteci Mustafa Sezer, Merkezefendi Adayı Avukat Fesih Can, DEVA Partisi ilçe belediye başkan adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Ali Babacan Önce Çivril’e Sonra Denizli’ye Geldi! 2

“Çivril’de Büyük Bir Coşkuyla Karşılandık”

Öncelikle Çivril ziyareti gerçekleştiren Ali Babacan, daha sonra Denizli ziyaretini gerçekleştirdi. Açılıştan önce yaptığı konuşmada Çivril’de büyük bir coşkuyla karşılandıklarını belirten Babacan, “Denizli’ye geldik burada da büyük bir coşku var. Sizlere teşekkür ederim” dedi. 

Özgür Özel Denizlililere Seslendi! Özgür Özel Denizlililere Seslendi!

Ali Babacan Önce Çivril’e Sonra Denizli’ye Geldi!

“Sizlerin Desteğiyle Denizli’ye Deva Olacağız”

DEVA Partisi’nin belediyecilik anlamında kuruluşundan beri hazır olduğunu belirten Ali Babacan, “ Biz DEVA Partisi’ni kurarken hazırladığımız çalışmalarda belediyeciliği ana konularımızdan biri olarak aldık. Dürüst ve hizmet belediyeciliğinin nasıl olması gerektiği için bir bildiri yayınladık. 70 yıllık çok partili hayat döneminde bunu hazırlayan ilk parti bizleriz. Sizlerin desteğiyle Denizli’ye deva olacağız” şekline konuştu.

Ali Babacan Önce Çivril’e Sonra Denizli’ye Geldi! 6

Sarı Kart Gösterdi

Hükümetin belediyecilik politikasını eleştiren Babacan, “Bizler çalmayacağız, çırpmayacağız. Bizler dürüst belediyeciliği getireceğiz. Bu sarı kartı onlara gösteriyorum. Neden kırmızı değil sarı diye sorabilirsiniz. Çünkü bu bir uyarı” ifadelerini kullandı.

Ali Babacan Önce Çivril’e Sonra Denizli’ye Geldi! 5

Editör: Durmuş Özke