9 şehidin olduğu Pençe-Kilit operasyon bölgesinde yaralanan ve gazi olan Piyade Uzman Onbaşı Kadir Yavuz, hainlere unutamayacakları bir mesaj verdi. 12 Ocak 2024 tarihinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristler tarafından çıkarılan çatışmada yaralanan P. Uzm. Onb. Kadir Yavuz, Gülhane Askerî Tıp Akademisi'nde yapılan tedavisinin ardından Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Çiğiltepe Köyü'ndeki baba ocağına döndü. Vücudunun çeşitli bölgelerinden yara alan ve yüzde 30'a yakın duyma kaybı yaşayan Yavuz, hainlere mesaj verdi. 

Yanında şehit olan silah arkadaşlarına Allah'tan rahmet dileyen Yavuz; “GATA’da tedavim sonrası 2 Şubat’ta taburcu oldum. Tedavim sürüyor genel olarak sağlık durumum iyi. Hava şartları olumsuz olduğu için sızma girişimi yaşadık. Görüş mesafesinin kısıtlı olmasından dolayı 9 arkadaşımız şehit oldu. Allah rahmet eylesin, yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Elimizden geleni yapmaya çalıştık ve yaptık. Keşke şehit vermeseydik ve elimizden daha fazlası gelseydi. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutturmayacağız. Devletimiz daha güçlü ve daha istikrarlı bir şekilde mücadeleye devam edecektir. Türk Milleti bu bilinçle her zaman bu göreve devam edecek. Ben olmazsam bir başkası bu görevi sonuna kadar yapacağından şüphem yok. Bu bayrağı hiçbir zaman indiremeyecekler” ifadelerini kullandı.

"Milletimiz Sağolsun"

Tedavisinin ardından evine dönen oğlunun sevincini yaşayan baba Ramazan Yavuz ise, “Şehitlerimizin ailelerine Allah sabırlar versin. Yarılara acil şifalar diliyorum. Allah oğlumuzu bize bağışladı. Vatanımız milletimiz sağolsun” dedi.

9 Şehit Verilen Operasyonda Yaralanan Kadir Yavuzdan, Hainlere Mesaj
9 Şehit Verilen Operasyonda Yaralanan Kadir Yavuzdan, Hainlere Mesaj

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Denizli Dahil 8 İlde FETÖ Operasyonu! Denizli Dahil 8 İlde FETÖ Operasyonu!
Editör: Haber Merkezi